Aasta lavastaja 2015
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Aasta lavastaja 2015
Esimesed kolm kandidaati on mu lemmikud. Eriti Iñárritu ja Miller. Aga kuna The Revenant oli kohati konarlik ja Fury Road oli täiuslik, siis hääl läheb viimasele.
CM-Girl wrote:QT
Sekundeerin.
Fury Roadi "alati kaadri keskel toimuv action" on ka muidugi väga lahe.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
Miller oli fantastiline, aga taaskord QT lemmik. Lemmikžanr, hea cast, hea dialoog, hea sündmustik, hea ruumikasutus.

- Ralf
- love <3
Iñárritu kindlasti!
Haynes peaks mu silmis nominentide hulka kuuluma...
Haynes peaks mu silmis nominentide hulka kuuluma...
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Nomineerisin Denis Villeneuve ja Quentin Tarantino ning olen väga rõõmus, et mõlemad neist (eriti esimene) ka lõpphääletusele pääsenud on. Andsin oma hääle Villeneuve'le, kuna Tarantino on juba üsna pikaajaline tegija, kelle oskuslikkus ei tohiks kellelegi üllatusena tulla, aga "Sicario" ajal olin Villeneuve režiist otseses mõttes rabatud, kuna pole midagi nii viimistletut eriti mujal näinudki. "The Hateful Eight" oli muidugi ka impressive, kuid siiski "Sicariost" mõnevõrra ootuspärasem õnnestumine. Milleri võitu ei paneks samuti sugugi pahaks.
Jay Roach ("Trumbo"), väga hästi tehtud. Iñárritus veits pettusin, oleks midagi paremat oodanud. Ridley Scott oleks "Martian"iga ka võinud siia mahtuda...
QT.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Alejandro González Iñárritu ("The Revenant").