Sherlock
Moderator: Meeskond
Sherlock
Sherlock
Sherlock (2010)
Arthur Conan Doyle'i ainetel valminud BBC telesari, milles Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) ja doktor Watson (Martin Freeman) lahendavad kuritegusid 21. sajandi Londonis.
Sarja loojateks on Steven Moffat ("Doktor Who") ja Mark Gatiss ("The League of Gentlemen").
Loe täielikku tutvustust siit
Sherlock (2010)
Arthur Conan Doyle'i ainetel valminud BBC telesari, milles Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) ja doktor Watson (Martin Freeman) lahendavad kuritegusid 21. sajandi Londonis.
Sarja loojateks on Steven Moffat ("Doktor Who") ja Mark Gatiss ("The League of Gentlemen").
Loe täielikku tutvustust siit
Re: Sherlock
Kõige geniaalsem sari, mida näinud olen!
Kahju, et hooajas vaid kolm osa ning nii pikad pausid.
Ei jõua ära oodata kolmandat hooaega!
Kahju, et hooajas vaid kolm osa ning nii pikad pausid.
Ei jõua ära oodata kolmandat hooaega!
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Ülikõva sari.
3. hooaeg saab alguse USA's 19. Jaanuar 2014. UK's peaks varem olema.

3. hooaeg saab alguse USA's 19. Jaanuar 2014. UK's peaks varem olema.

Last edited by DaydreamDiamond on 14. January 2014, 11:58, edited 1 time in total.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

S03E01 - pojad ekraanil tagasi. Meeldib, et Cumberbatch ja Freeman asja edasi teevad vaatamata sellele, et tüübid on nüüdseks päris palju suuremad staarid, kui seriaali alguspäevil. Nende omavaheline keemia on ekraanil kenasti säilinud.
Osa ise oli põnev ja huvitav.
Osa ise oli põnev ja huvitav.
Spoiler :
Kolmanda hooaja esimene osa oli üsna kummastav, juba esimestest sekunditest alates. Esiteks selle sarja jaoks tavatu saatemuusika kasutamine, teiseks teistsuguse (situatsiooni)koomika
kasutamine. Ühesõnaga, tundus kohati täitsa teistmoodi kui eelnevad hooajad. Omavaheline keemia oli muidugi oma tavapärases hiilguses. Selles episoodis oli Sherlock suurem, ülbem douchebag kui iial varem, mul isiklikult tekkis küll korduvalt tunne, et tahaks talle lausa ise vastu lõugu virutada.
See oli ka harjumatu, et nii palju emotsionaalseid stseene oli.
Spoiler :
See oli ka harjumatu, et nii palju emotsionaalseid stseene oli.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

No kurat, ootasin pikkisilmi ja nigu lupsti - läbi ta ongi jälle
Minule kokkuvõttes ikkagi 3. hooaeg meeldis. Isegi keskmine nö. veidi kergem osa. Väga põnev jälgimine ja kuulamine. Minule väga meeldib Holmes'i ja Watsoni vahel olev #nohomo manlove, mis on iga osaga aina kasvanud.
kindlasti tahab 2. vaatamist.
Annaks jumal, et kõik tegijad leiaksid kiiresti oma graafikus augu ja asuksid järgmiste hooaegade kallale. Nagu ma aru sain siis koos 3. hooajaga kirjutati alla ka juba 4-dale.
Minule kokkuvõttes ikkagi 3. hooaeg meeldis. Isegi keskmine nö. veidi kergem osa. Väga põnev jälgimine ja kuulamine. Minule väga meeldib Holmes'i ja Watsoni vahel olev #nohomo manlove, mis on iga osaga aina kasvanud.
Spoiler :
kindlasti tahab 2. vaatamist.
Annaks jumal, et kõik tegijad leiaksid kiiresti oma graafikus augu ja asuksid järgmiste hooaegade kallale. Nagu ma aru sain siis koos 3. hooajaga kirjutati alla ka juba 4-dale.
DaydreamDiamond wrote:Spoiler :
Raamatutes iirc
Spoiler :
Mis hooaega endasse puutub, siis midagi oli justkui puudu. 1. ja 2. hooaeg oli nende tuletamiste ja läbinägemiste virr-varri taga ka hästi kirjutatud lood, whereas selles hooajas toetuti tihti nende Sherlocki mindcastle'i momentide peale. Vähemalt nii tundus mulle. Viimase osa supervillain oli küll äge, aga
Spoiler :
1. ja 2. hooaeg olid ikka tugevamad, aga nagu eelkõneleja ütles, siis see manlove on tõesti äge ja need 2 on ikka suurepärane tandem ja kuidas ei saaks armastada seda sarja.

Njaa, stiilimuutus esimese kahe hooajaga oli päris suur ja oli natuke nõrgem küll, aga endiselt meeldiv kraam ja nauditav vaadata.
Ise arvan, et
Ise arvan, et
Spoiler :
Siiani olen vaadanud kaks esimest hooaega ära ja võib öelda, et teine hooaeg oli isegi parem, kui esimene. Esimeses oli rohkem sissejuhatus, teine seevastu hõlmab rohkem juhtumite uurimist. Üks episood on pikk nagu keskmine film, samas jõutakse selle aja jooksul kõik korralikult ära seletada ning ei jää suuri küsitavusi, pole hullu kiirustamist. Tegelased on hästi välja arendatud, muutuvad kiiresti südamelähedasteks. Kolmandale hooajale on ootused kõrged, loodetavasti halvemuse poole asi siiski ei lähe väga palju.
See on praegu üks kindel lemmikseriaal. Tegu pole küll esimese üritusega kuulsa detektiivi lugusid väheke uuendada, kuid raudselt on see kõige edukam. Elementary moderniseerimiskatset vaatasin ka mõnda aega, aga Sherlocki kõrval on tegu ikka väga kahvatu projektiga. Rääkimata sellest, et nad tegid vea seal, kus Sherlock tabas otse kümnesse - kõigest 3 episoodi hooaja peale. Mina olen rahul. Parem kolm, mida ma naudin, kui 22, millest pooled võiks vabalt kõrvale heita.
Olen väga selle poolt, et rohkem seriaale võiks sama lähenemist kasutada. Vähemalt kohe kindlasti sellised, milles on mingi üldine arenev lugu. Tegelikult on seda ka märgata - üsna mitmel on hooaja peale 10-13 episoodi. Ja see tuleb kvaliteedile kasuks.
Olen väga selle poolt, et rohkem seriaale võiks sama lähenemist kasutada. Vähemalt kohe kindlasti sellised, milles on mingi üldine arenev lugu. Tegelikult on seda ka märgata - üsna mitmel on hooaja peale 10-13 episoodi. Ja see tuleb kvaliteedile kasuks.
Sain esimese hooaja läbi. Kõik on tip-top, kuid ma lihtsalt ei ole hooked nagu kõik teised. Ma ei tea milles asi on. :\
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

No minule The Abominable Bride oma hüpete ja asjadega meeldis. Üldiselt seda sarja vaataks palju tihedamalt kui seda tuleb. Aga kuna showrunnerid jooksutavad nii Sherlockit kui ka The Doctorit, siis on arusaadav, miks on nii (rääkimata näitlejate kättasaadavusest).
See episood pähklikoores:
Muidu meeldis, et
Humoorikas ja stiilne nagu Sherlocki osad ikka. Uus hooaeg tuleb siis mingi viie aasta pärast, on keegi uurinud ?
Spoiler :
Muidu meeldis, et
Spoiler :
Humoorikas ja stiilne nagu Sherlocki osad ikka. Uus hooaeg tuleb siis mingi viie aasta pärast, on keegi uurinud ?