Jõudsin ka Franki manu. Pärast eilset vaatamist ei saanud enam "I Love You All" pala peast välja ja täna ketrab terve album juba mitmendat korda.
Viimane soundtrack, mida kuulasid
Moderator: Meeskond
Re: Viimane soundtrack, mida kuulasid
Jõudsin ka Franki manu. Pärast eilset vaatamist ei saanud enam "I Love You All" pala peast välja ja täna ketrab terve album juba mitmendat korda.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Spellbound
- Ristiisa

Üks aasta eepilisema kõlaga OSTe, isegi rohkem kui Interstellar ja tõenäoliselt Hobbit 3
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

Interstellari OST jõudis minuni väga aeglaselt, kogu aeg jäi seda kuulates mulje, et Zimmeri õhulised ja kammerlikud kõlad sobivad paremini üheskoos filmiga kuulamiseks. Aga nüüd olen seda ikka kannatlikult kuulanud ja ühtäkki ronis Zimmeri tähtede poole pürgiv ja galaktika piire murdev orelisümfoonia sügavale hinge. Kadunud on Nolan/Zimmeri Inceptioni ja TDK seeria paukuv kõla ja ründav eepilisus, alles on ainult emotsionaalne, kurblik ja ülev suurejoonelisus. Võimas värk.

- Spellbound
- Ristiisa

Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1

Päevik | 2021

Wetlands | Feuchtgebiete OST - alati meeldiv üllatus, kui hea film omale meeldejääva heliriba kaasa saab.
- Ralf
- love <3
See Cannet Heati laul jääb küll kauaks meelde, mis siis mängis, kui nad vetsus tampoone vahetasid 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

I Origins OST

Freaking good.
- LiveForThis
- Ristiisa

CM-Girl wrote:
Freaking good.
Vist parim F&F OST koos Fast Five`iga. Tunnetuse edasiandmiseks väga kütkestavad. F5 ja F7 soundtrackid on muidu suht võrdsed andmised, olgugi, et F&F filmimuusika pole kunagi otseselt väga head olnud. See on muidugi naljakas, sest Brian Tyler on videomängude vallas vat et üks geniaalsemaid heliloojaid (ntx Far Cry 3 ja AC: Black Flag).
Üheskoos F7-e OST-iga viimastel nädalatel lummatud ka Chappie muusikast.
Spoiler :
Lihtsalt võrratu:
https://www.youtube.com/watch?v=Bh5p4qi5-RI
- LiveForThis
- Ristiisa

Palaul toimunud Survivori kümnes hooaeg tekitas kange tahtmise The Thin Red Line uuesti ära vaadata, kuid esialgu lepin ka nende lauludega. Hans Zimmeri filmimuusikaga plaadile on neist ainult üks mahutatud aga õnneks on ka terve album nendega välja antud. Samas ma olen üsna kindel, et enamus neist filmis ei kõlanudki.
Tuntumad näited:
Jisas Yu Holem Hand Blong Mi
God Yu Tekkem Laef Blong Mi
Re: Viimane OST, mida kuulasid
CM-Girl wrote:
- LiveForThis
- Ristiisa

The Revenanti OST on jõle vaikne ja õhuline, siuke hüpnootiline meditatsioon, mida peab rämedas vaikuses kuulama, et olla võimeline seda korralikult hindama. Seda ma ka tegin ja teen ka praegu. Ja noh, väga vinge OST.
Mul on tunne, et ajapikku (korduvad vaatamised) hakkab see film mulle aina hullemini meeldima.

Mul on tunne, et ajapikku (korduvad vaatamised) hakkab see film mulle aina hullemini meeldima.