Foorumi aktiivseks muutmise mäng
Moderator: Meeskond
Re: Foorumi aktiivseks muutmise mäng
Kuidas selle ajalimiidiga oli? Mul läheb ilmselt terve nädalavahetus, et oma lemmikud ja mittelemmikud välja korjata, aga luban olla ülesande vääriline.
IlseV wrote:Kuidas selle ajalimiidiga oli? Mul läheb ilmselt terve nädalavahetus, et oma lemmikud ja mittelemmikud välja korjata, aga luban olla ülesande vääriline.
Minu poolest on täiesti okei, kui ka paar kuud aega läheb. Jään põnevusega ootama!
Usun, et Jazi mainitud "paar kuud" oli siiski naljana mõeldud...
Vabandust! Olin foorumist ca poolteist nädalat eemal, aga jõudsin lõpuks 2014. filmideni, sest see oli veel aasta, mil käisin kinos veel nii, et filmiga enam sina peal olevates ringides piinlik ei hakkaks.
2015 seevastu .. tjah, luban, et veebruari alguses käin ja vaatan veel, mida eelmisest aastast näha annab. Uuemate sarjadega nii kehv lugu pole - kuna võitlen aeg-ajalt unetusega, siis väikselt ekraanilt on episood-paar piisav, et päevarattalt maha tulla ja magama jääda.
Aaanyways, kuna vahepeal oli nii palju uusi teemasid lisandunud, siis mind väga huvitaks, mida vana muusika- ja filmiguru Soprano (ootan ikka filmsmusicu blogi taaselustust!) teeks, kui homme ärgates oleks kõik muusika kadunud.
2015 seevastu .. tjah, luban, et veebruari alguses käin ja vaatan veel, mida eelmisest aastast näha annab. Uuemate sarjadega nii kehv lugu pole - kuna võitlen aeg-ajalt unetusega, siis väikselt ekraanilt on episood-paar piisav, et päevarattalt maha tulla ja magama jääda.
Aaanyways, kuna vahepeal oli nii palju uusi teemasid lisandunud, siis mind väga huvitaks, mida vana muusika- ja filmiguru Soprano (ootan ikka filmsmusicu blogi taaselustust!) teeks, kui homme ärgates oleks kõik muusika kadunud.
Blogi taaselustust kahjuks plaanis pole, aga panin mõned mõtted kirja.
Järgmiseks evatsikk @ Lauamängud.
Järgmiseks evatsikk @ Lauamängud.
done & done
kuna ma tean, et Jolt on masterchef, siis ma loodan, et ta ei pane pahaks, kui teda söögi teemas tag'in
kuna ma tean, et Jolt on masterchef, siis ma loodan, et ta ei pane pahaks, kui teda söögi teemas tag'in
Äkki Rassu näitab ette, mis asjad talle meeldivad.
Äkki avaldab Hendrik, millist foorumlast ta vihkab.
- Ralf
- love <3
Parimad ühe-stseeni rollid.
Level, sinu kommentaar asjale palun.
Level, sinu kommentaar asjale palun.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Arvestades milline anti-piraat rauls on, siis sooviks kuulda tema arvamust Eestisse laienenud Netlfixi kohta.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ma sooviksin, et JazZ- räägiks oma parimast kinoelamusest.
Järgmisena sooviksin, et ruut avalikustaks, mis on kõige lollim asi, mida ta teinud on. Võid siin rääkida näiteks sellest, kuidas 2015. aasta parima laulu valimisel "When I Was a Boy" eemaldamises kaasa lõid.
Spellbound võiks rääkida, mis podcaste ta kuulab.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- Spellbound
- Ristiisa

Rauls - Blogid
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1