2015 parim laul

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderator: Meeskond

Locked
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: 2015 parim laul

Post by Rasmus »

Kuulasin võidulaulu uuesti üle ja peaks ütlema, et isegi täitsa meeldiv. Ralfi anonüümsuse-ideega olen ka nõus, ehkki sel aastal kättemaksuhõngu isegi nii tugevalt tunda polnud. Ise olin teadlik ainult sellest, et Gilmour on raulsi lisatud ja ELO Forzeliuse poolt (kuna need olid lisaks mu enda omadele ainukesed tõesti head laulud), teised olid minu jaoks anonüümsed. Kuigi praegu vaatan, et olen juhuslikult tabanud Garli, Defexeri ja Soprano lugusid, nii et Jazi vihkamise-teooria peab isegi paika.
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Re: 2015 parim laul

Post by IlseV »

Palju õnne võitjale! Kuigi olin suht kindel, et Sufjan saab sel korral võidu endale, kuniks Soprano sellise kurvipalliga välja tuli.

Soprano wrote:Sufjan Oleks Pidanud Paremini Teadma, et Filmiveebi finaali ta ei pääse. Level, sinu etteaste.

Üldiselt aga huvitav võidulaul, mida ise ilms(elg)elt valinud poleks, arvestamata, et Leveli muusikamaitse jookseb suurel määral enda omaga samadel radadel. Silversun Pickups on üldse miskipärast mööda külgi maha jooksnud bänd, kuigi nii last.fm ja Spotify on seda soovitanud kuulata nii mitmelgi korral.
Locked