Kelle poolt ma nüüd olema peaks? I mean, norm finaale oli, kuigi ma callisin peaaegu kõik asjad ette, aga kelle poolt mina kui vaataja nüüd olema peaks? Too noor kutt pole absoluutselt sümpaatne olnud mitte kunagi, noortest (1. generation) on mul ka täiesti suva. Pam oleks ainuke tegelane, kelle leadi ma kannataks ja kes kuidagi sobiks üldise survival missiooni figureheadiks, aga Leo ei tundu ka selline näitleja, kes sellises sarjas kaasa teeks kauem kui 1. hooaeg. Ethanist muidugi kahju, aga jah, väga ette näha, et ta GoTi teeb.
Okei hooaeg oli.
Spoiler :
Täitsa vaadatav värk, aga raske on näha, kuidas edasi minnakse, Ethan oleks võinud ikka jääda (oleks etteaimatavam, aga parem äkki). Mingi noortevõim ei oleks see, mida järgmisel hooajal vaadata...
Noh, kuulsin juttu, et vist teist hooaega ei tulegi ja oligi planeeritud 1 hooajana. Pole kuskilt kinnitust otsinud veel. EDIT: nvm, series finale oli jah. Kahju. Aga huvitav, et sari 10 osaga kõik novelid ära kaverdas. Polnud säärast feeli, kuigi mingi ringi kokkutõmbamine seal oli. Imelik, Fox nagu promos seda sarja nii kõvasti, vaadates kui paljudes riikides see koos linastus ja ratingud polnud ka avaosast-lõpuni mingi hullu languse küüsis, 1. osaga võrreldes isegi tõusis. Naljakas viis, kuidas käsitleda seda. Mingid lüngad seal selgelt on, huvitav oleks mingit selgitust kuulata.
Eriti mõttetu, jõhker promomine, et näidata 1 hooaeg seriaali...normaalne. Vähemalt läks iga osaga järjest paremaks ja loodetevasti ei tule siis mingit jura teist hooaega, mis praeguse fiilingu ära rikuks. Küsimusi jäi küll üksjagu üles. Aga novellide autor Blake Crouch on veel elus, äkki kunagi saavad vastuse....
Zinera wrote:Eriti mõttetu, jõhker promomine, et näidata 1 hooaeg seriaali...normaalne. Vähemalt läks iga osaga järjest paremaks ja loodetevasti ei tule siis mingit jura teist hooaega, mis praeguse fiilingu ära rikuks. Küsimusi jäi küll üksjagu üles. Aga novellide autor Blake Crouch on veel elus, äkki kunagi saavad vastuse....
Ma loen raamatud lõpuni ära, vaatan seebi ära ja siis tulen siia ekraniseeringu üle kiruma. Aga ei jah, raamat/ud on küll senimaani täitsa asjalikud olnud.