Muusikaviktoriin
Moderator: Meeskond
Re: Muusika viktoriin
Daft Punk - The Game of Love
Kuna pidin loo üles leidmiseks peaaegu albumitäie Garli muusikat kuulama, oleks aus, kui vähemalt 5 punkti saaksin.
Kuna pidin loo üles leidmiseks peaaegu albumitäie Garli muusikat kuulama, oleks aus, kui vähemalt 5 punkti saaksin.
Nick Cave and the Bad Seeds - Push the Sky Away 
Soprano wrote:Nick Cave and the Bad Seeds - Push the Sky Away
Just nii!
https://dl.dropboxusercontent.com/u/31344819/14.mp3
See on ühe Filmiveeblase enimkuulatud lugu Last.fm'i põhjal (jagab esikohta tegelikult).
See on ühe Filmiveeblase enimkuulatud lugu Last.fm'i põhjal (jagab esikohta tegelikult).
Foo... fooo... foo midagi.
Panin FF best of'i mängima, sest muusika oli selgelt neilt, kuid lugu mul ette ei tulnud. Paralleelselt kammisin vihje alusel last.fm'i. Viimasest leidsin vastuse varem.
Foo Fighters - My Hero @kawaiiiiiiiKadiiiiiiiii
Panin FF best of'i mängima, sest muusika oli selgelt neilt, kuid lugu mul ette ei tulnud. Paralleelselt kammisin vihje alusel last.fm'i. Viimasest leidsin vastuse varem.
Jolt wrote:Foo... fooo... foo midagi.

Shocking! Õige vastus.
Meenutab mingit Len - Steal My Sunshine aegset raadiohitti.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker