Mäletan, kui aastaid tagasi pidasin kummaliseks, et rauls võttis PÖFFi ajal puhkuse. Olen nüüd paar aastat ise sama teinud.
Küsitlus nr. 118 - 2015 PÖFF
Moderator: Meeskond
Küsitlus nr. 118 - 2015 PÖFF
Jah, kindlasti
Mäletan, kui aastaid tagasi pidasin kummaliseks, et rauls võttis PÖFFi ajal puhkuse. Olen nüüd paar aastat ise sama teinud.
PÖFF on ikka serious business.
Re: Küsitlus nr. 118 - 2015 PÖFF
Fo sho.
Puhkust puhtalt pöffi pärast ei ole plaanis võtta. Eelmine aasta näitas, et koormusega ca 10 filmi festivali kohta kannatab ka muu elu kõrvalt välja.
Puhkust puhtalt pöffi pärast ei ole plaanis võtta. Eelmine aasta näitas, et koormusega ca 10 filmi festivali kohta kannatab ka muu elu kõrvalt välja.
Pigem mitte.
Pole menüüga üldse kursis.
Pole menüüga üldse kursis.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Pole veel kava uurinud, kuna see on minu mäletamist mööda üsna tüütu töö, aga plaan on ikka minna. Samas on kooli kõrvalt nii vähe aega, et üle 2-3 filmi ilmselt vaadata ei jõua.
- Ralf
- love <3
Olen minemas. Mina võtsin küll puhkust. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Minemas, jah. Tore, et nüüd rohkem külastatum see siit foorumist. Mäletan, kui hau või Hülss või keegi tegi 2007-08 polli ja siis oli valdav enamiks "ei".

Ei külasta.
- Spellbound
- Ristiisa

Kindlasti lähen. Vist ainuke aeg aasta jooksul, kus õnnestub ühe kuu jooksul näha rohkem kui 20 filmi.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Jah, kindlasti.
Seekord küll puhkust ei võta.
- Ralf
- love <3
rauls wrote:Jah, kindlasti.
Lahkud töölt?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:rauls wrote:Jah, kindlasti.
Lahkud töölt?
Lahkun jah töölt, kuna PÖFF on tähtsaim asi siin maa peal!
Ilmselt mitte.
Paide kinos näidatakse 5 filmi kolmel päeval. Töö tõttu vast ei jõua ühtegi vaatama. Reedel ja laupäeval tööl, pühapäev on vaba, eks näis.
Paide kinos näidatakse 5 filmi kolmel päeval. Töö tõttu vast ei jõua ühtegi vaatama. Reedel ja laupäeval tööl, pühapäev on vaba, eks näis.
Kindlasti! : )
Plaanis oli küll paar filmi ära vaadata, aga kahjuks ei jäänud kordagi sellist sobivat vaba õhtupoolikut. Tagantjärgi ei saa aru, miks küll. Loodetavasti läheb järgmisel aastal paremini.