Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
6x01-02 on praegu ikka väga imeline olnud, vist isegi terve seriaali ühed tugevamad osad - läbiv pinge ja mida ei. Mõnusalt vägivaldne ka, pole nii suures koguses detailselt teostatud verevalamist "TWD-s" nagu näinudki. 6x01 juures kiidaksin režiid, mustvalge pildi kasutamine oli täitsa nutikas võte, ehkki ootasin, et mingi stseeni ajal see värviliseks üle läheks, et niimoodi olevikku jõudmist näidata. Karta on, et nüüd edaspidi läheb rahulikumaks, aga vähemalt üheks episoodiks peaks iseenesest veel möllu jaguma küll, kuna Ricki kamp on endiselt väljas.
PS! Saatke Carl juuksurisse, palun.
PS! Saatke Carl juuksurisse, palun.
Forzelius wrote:Also Zinera postituses on slight koomiksispoiler.
Sellepärast ongi asjad spoiler kastis, sest need on spoilerid...Aga eemaldasin ära need koomiskispoilerid
Last edited by Zinera on 21. October 2015, 09:14, edited 1 time in total.
Sarjaspoilerid ja koomiksispoilerid on erinevad asjad ju. GOTi teemas ei hakka ka spoilerkastis raamatutest rääkima..

Soooo...
Ei meeldi see, et nüüd jokutama jäädakse selle suurema evendiga, mis tundus, et kestab 1 osa, aga nüüd juba 3 ja lõppu ei paista. Pange vähe juurde.
Spoiler :
Ei meeldi see, et nüüd jokutama jäädakse selle suurema evendiga, mis tundus, et kestab 1 osa, aga nüüd juba 3 ja lõppu ei paista. Pange vähe juurde.

6x03
Classic.
Spoiler :
Classic.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- lostinthemist
- Ristiisa

Kuuenda hooaja esimesed kolm episoodi on olnud head. Kusjuures isegi väga head, eriti esimene.
Aga tänane episood (6x03) ajas teatud kohtades ikkagi nii kettasse, kust kumasid läbi selged idiootsused.
Aga tänane episood (6x03) ajas teatud kohtades ikkagi nii kettasse, kust kumasid läbi selged idiootsused.
Spoiler :
Vaatasin täna ära (kuigi plaanisin seda alles nädalavahetusel teha), kuna sain üsna kohe sõpradelt teada, et esmaspäevases osas on juhtunud midagi erakordset, mis "TWD" puhul tähendab peaaegu alati mõne põhilisema tegelase surma. Täna jõudis mingi moviepiloti või muu sellelaadse väljaande kaudu minu Facebooki feedi ka üks teatud "TWD"-teemaline uudis, millele suurelt külge poogitud pilt
, nii et päris spoileriteta ma ikkagi ei pääsenud. Olgu mainitud, et võtsin kõikidelt moviepiloti väljaannetelt nüüd like'id ära, et edaspidi sarnast jama ette ei tuleks.
Enivei, kolmest imelisest osast on 6x03 (jesus, tõesti juba kuues hooaeg?) kõige vähem imelisem, aga sellegipoolest igati kõva episood. Kõige enam häiris tegelaste pidev tardsus, eriti see, et Michonne'i kamp otsustas lombakad ka endaga kaasa tirida, seades nii ohtu terve grupi. Hammustatud tüübi surm oli ka ülimalt ettenähtav, oleks võinud seda pisut teisiti realiseerida.
Ja mis värk nüüd Rickiga oli, andis lihtsalt alla? Oleks eeldanud, et jookseb kohe minema, aga ta läks väga ebarickilikult närvi, kui auto ei käivitunud. Tema käe teemast ka nagu aru ei saa - kus ta seda haavas vms? Üleüldse oli neil kuidagi väga läbi mõtlemata see plaan, mitu halba otsust üksteise otsa.
Spoiler :
Enivei, kolmest imelisest osast on 6x03 (jesus, tõesti juba kuues hooaeg?) kõige vähem imelisem, aga sellegipoolest igati kõva episood. Kõige enam häiris tegelaste pidev tardsus, eriti see, et Michonne'i kamp otsustas lombakad ka endaga kaasa tirida, seades nii ohtu terve grupi. Hammustatud tüübi surm oli ka ülimalt ettenähtav, oleks võinud seda pisut teisiti realiseerida.
Spoiler :
Rassu wrote:Spoiler :
Spoiler :
Lootsin, et saame seekord Glenni kohta mingeidki uudiseid, aga tundub, et sellega läheb veel pikemalt aega. Arvasin, et episood lõppeb sellega, et keegi laseb väljast hädasignaali vms (nagu "TWD" cliffhangerid ikka). Samas olen nüüd juba täitsa veendunud, et Glenn pole surnud. Maggie outburst mõjus sellest hoolimata mulle emotsionaalselt üsna tugevalt. Deanne ja tema poeg tunduvad Alexandriale ohtudena mõjuvat - suhteliselt riskantsed tegelased, kelle motiividest veel päris täpselt aru ei saa. Tara ja selle arstitädi suhe tuli mu jaoks täiesti tühja koha pealt, vilets build-up.
Eelmise nädala episood oli oodatust parem, kuigi Morganist on mul tegelikult ikka täiesti ükskõik. Aga lugu oli päris põnev ja see mentor-tegelane mulle täitsa meeldis.
Järgmisest korrast võib siis suurt zombivõitlust oodata?
Eelmise nädala episood oli oodatust parem, kuigi Morganist on mul tegelikult ikka täiesti ükskõik. Aga lugu oli päris põnev ja see mentor-tegelane mulle täitsa meeldis.
Järgmisest korrast võib siis suurt zombivõitlust oodata?
Forzelius wrote:Fucking igav molutamine jälle
Täitsa nõus, hirmuga tundus, et vajub farmiks ära jälle. Hea, et hunnik zombisid värava taga pinget hoiavad vähemalt.
- Spellbound
- Ristiisa

Christian Bale'i oli üllatav näha.
Natuke kõhna, aga Bale juba oskab
Natuke kõhna, aga Bale juba oskab
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1