Everest

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Everest

Post by Ronet »

Everest
Everest (2015)

Tõestisündinud loo põhjal valminud suurejooneline draama jutustab kahest ekspeditsioonist, mis jäid 1996. aastal Mount Everestile ühe kõigi aegade jõhkraima ja ohvrite rohkeima tormi kätte. 7 000 meetri kõrgusel merepinnast algab Surmatsoon, mille tingimustes hakkavad inimorganismi funktsioonid järkjärgult üles ütlema. Loo kangelastel tuleb neis üliekstreemsetes oludes teha ränkraskeid moraalseid valikuid ja üliinimlikke jõupingutusi. „See on valus, vaevarikas ja surmohtlik - miks sa seda teed?“, küsib ajakirjanik Jon Krakauer (Michael Kelly, "Kaardimaja") Everesti baaslaagris õdusa tule ümber istuvatelt mägironijatelt. Vastused on sama erinevad kui alpinistid ise, ulatudes tagasihoidlikust ja vaesest postiljonist ambitsioonika ja rikka arstini.

Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Re: Everest

Post by Zinera »

7/10
Mitte nii hea, kui oleks oodanud. Unustasin küll kinno kaasa võetud jooki juua, kuna filmi jälgisin nii hoolega, aga kokkuvõttes polnud nii vägev ikka (Plazas on need 3D prillid ka kohe ERITI ebamugavad). Kuidagi rumalad tundusid tegelased, küllap siis tõsielulised sündmused nii olidki. Näitlejatööd polnud ka midagi erilist.
Spoiler :
Nii rumalad giidid, saavad ise oma lolluste pärast mäel surma, üldse tekitasid mingi megakaose seal.
Last edited by Zinera on 30. September 2015, 10:08, edited 1 time in total.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Enamvähem what she said.

Visuaalne pool oli üle prahi, kuid kõik muu logises. Kuna mul on nõrkus talviste olustike vastu, siis siit ka lisapunkt. Kinofilm kindlasti.

7/10
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Mulle üsna meeldis. Pole teab mis pisarakiskuja, aga läks korda küll. 3-Dee veits rikkus elamust, aga muidu oli meeldiv jälgida.

7/10
tuusla
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by tuusla »

Näide sellest, et mäel peab igaüks enda eest väljas olema:

https://www.youtube.com/watch?v=Yotp6ov9-w0

Edit: mõtlesin tegelikult seda videot: https://www.youtube.com/watch?v=8eW6ifxuVFY
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Kui ühe pildiga võtta terve film kokku
Image
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

Post by DaydreamDiamond »

Mulle visuaal (3D) meeldis. Hea film, kus seda kasutada.

Mägi ise ja ilmastikuolud olid lemmikkarakterid. Halastamatu ning erapooletu. Tegelikult otsustab ikkagi mägi ja ilm selle ümber, kes sinna tippu saavad või ei saa.

Hea mõelda, et maailmas on veel miskit, mida inimjõud ei ole suutnud enda kontrolli alla saada.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Veidi teemaväline, aga keegi on pannud kokku pildid Everestil surnud inimestest: http://imgur.com/gallery/4UJj0 (nõrganärvilistele ei soovita)
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Miskipärast olen juba aastaid üritanud teadlikult sellest filmist eemale hoida tehes ennatlikke järeldusi, et see film on minu huviorbiidist väljas. Aga kurja, ei olnud see midagi, täitsa (tundub, et isegi liiga palju) meeldis. Ei olnud need tühjad dialoogid või isegi sealsed lollused mulle ka üldse vastukarva, tundusid kuidagi... loomulikud olevat. Pärast filmi käis mul vaid nagu katkine plaat tükk aega peas ringi mõte, et loodus võib tõesti olla halastamatu ja jõhker, mida ei tasu kunagi alahinnata. 8/10
Post Reply