Foorumi aktiivseks muutmise mäng
Moderator: Meeskond
Re: Foorumi aktiivseks muutmise mäng
Ma pole jah viimasel ajal väga siia foorumisse sattunud, olen rohkem hinnavaatluse foorumit külastanud.
Pole viimasel ajal väga viitsimist siia ning enda blogise arvutusi kirjutada.
Ütlen ausalt, et olen 2 korda üritanud "Rambo 4" vaadata, aga alati olen suutnud u 20-30 min vaadata, minu jaoks isegi liiga jõhker film.
Kui on soov võin arvustada filme "Any Day Now" (2012) link ning Shining Through (1992) link, mis on viimase 2 päeva lemmikud filmid.
Pole viimasel ajal väga viitsimist siia ning enda blogise arvutusi kirjutada.
Ütlen ausalt, et olen 2 korda üritanud "Rambo 4" vaadata, aga alati olen suutnud u 20-30 min vaadata, minu jaoks isegi liiga jõhker film.
Kui on soov võin arvustada filme "Any Day Now" (2012) link ning Shining Through (1992) link, mis on viimase 2 päeva lemmikud filmid.
Tänud, et vastata viitsisid ja annaks sulle pisut teise ülesande: kirjuta siia oma viimastest filmielamustest ja edasistest plaanidest seoses blogiga. 
Ja kui see tehtud, siis pane siia uus kasutajanimi ja teema, kuhu ta postitama peaks.
Ja kui see tehtud, siis pane siia uus kasutajanimi ja teema, kuhu ta postitama peaks.
Rassu wrote:Tänud, et vastata viitsisid ja annaks sulle pisut teise ülesande: kirjuta siia oma viimastest filmielamustest ja edasistest plaanidest seoses blogiga.
Jah, kindlasti üritan täna õhtul kirjutada nende kohta arvutused.
Rassu wrote:Ja kui see tehtud, siis pane siia uus kasutajanimi ja teema, kuhu ta postitama peaks.
Mis sa selle lausega mõtlesid, miks ma uue kasutajanime pean tegema ning kes kuhu peab postitama.
brixxx wrote:Rassu wrote:Ja kui see tehtud, siis pane siia uus kasutajanimi ja teema, kuhu ta postitama peaks.
Mis sa selle lausega mõtlesid, miks ma uue kasutajanime pean tegema ning kes kuhu peab postitama.
Valid filmiveebi kasutajate seast ühe kes peab sinu valitud teemasse postitama. Loe eelnevaid postitusi.
Tehtud.
Teeme nüüd nii, et edaspidi ei määra kellelegi mingeid filme vaatamiseks. Selle jaoks on meil vastav mäng juba olemas.
Kaido võiks meile oma unenägudest rääkida. Tegelikult me ju ei tea tema kohta suurt midagi.

LET'S FIND OUT!
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ilmselgelt Kaido ei taha foorumit elustada, seega palun UlTiMaTeCrItIcUl juhtum üle võtta.
Päevik | 2021

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- lostinthemist
- Ristiisa

Ongi nii! Te teete selle mänguga sama asja, mis ma äsja tegin filmide concentrationi mängus!
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Anname nüüd veidi aega veel. Ei osanud ette näha, et just samal päeval foorumis käinuna teda nii pikalt enam näha ei ole.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kui Eestlane just imekombel ei ärka, siis nimetan mõned alternatiivsed võimalused, kuidas mäng võiks jätkuda:
- 1. Keegi teeb pika ja sisuka postituse siia teemasse;
2. Keegi, kes antud teemas veel postitanud ei ole, kasutab võimalust.
uLtImAtEcRiTiC wrote:2. Keegi, kes antud teemas veel postitanud ei ole, kasutab võimalust.
See ja nii mõnigi teine pildimäng-teema vajaks hädasti rebooti ja normaalsesse kohta uploadimist.

uLtImAtEcRiTiC wrote:Kui Eestlane just imekombel ei ärka, siis nimetan mõned alternatiivsed võimalused, kuidas mäng võiks jätkuda:1. Keegi teeb pika ja sisuka postituse siia teemasse;
2. Keegi, kes antud teemas veel postitanud ei ole, kasutab võimalust.Forzelius wrote:uLtImAtEcRiTiC wrote:2. Keegi, kes antud teemas veel postitanud ei ole, kasutab võimalust.
See ja nii mõnigi teine pildimäng-teema vajaks hädasti rebooti ja normaalsesse kohta uploadimist.
1. Tehtud
2. Forzelius ise postitab antud teemasse .
viewtopic.php?f=2&t=4273
Keegi soovitab mulle siia häid noire või survival thrillereid. Ja olgu põhjalik list!
Keegi soovitab mulle siia häid noire või survival thrillereid. Ja olgu põhjalik list!