Pikslid
Pixels (2015)
Kui tulnukad püüavad kinni klassikaliste telekamängude videod ja väärtõlgendavad neid sõjakuulutusena, ründavad nad Maad videomängude kujul. President Will Cooper (Kevin James) teab, et ta peab kasutama sarnast strateegiat, mistõttu palkab ta planeeti päästma oma lapsepõlvesemust endise videomängutšempioni ja kodukinopaigaldaja Sam Brenneri (Adam Sandler), keda täiendab vana kooli telekamängufännide tiim (Peter Dinklage, Josh Gad), ning militaarspetsialist (Michelle Monaghan).
Loe täielikku tutvustust siit
Pikslid
Moderator: Meeskond
Pikslid
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Pikslid
Päris vahva sisu. 
- Ralf
- love <3
6/10
Põhineb siis samanimelisel paari aasta tagusel lühifilmil.
Ma ei tea, minu arust polnud üldse nii õudne, ausalt öeldes isegi pakkus kerget meelelahutust, ei muutunud väga igavaks ja polnud muidugi nii vulgaarne kui enamik teisi Sandleri jante (mis ei tähenda, et see poleks üldse jäme või seksistlik). Isevärki ideest oleks võib-olla rohkem saanud välja pigistada, aga üldiselt... polnud nagu viga?!
Arvustus
Ma ei tea, minu arust polnud üldse nii õudne, ausalt öeldes isegi pakkus kerget meelelahutust, ei muutunud väga igavaks ja polnud muidugi nii vulgaarne kui enamik teisi Sandleri jante (mis ei tähenda, et see poleks üldse jäme või seksistlik). Isevärki ideest oleks võib-olla rohkem saanud välja pigistada, aga üldiselt... polnud nagu viga?!
Arvustus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Mitu sees oli, Ralf?
- Ralf
- love <3
Mingid tüdrukud olid küll vist rohtu teinud enne filmi, neil oli ikka väga hea tuju.
Mul oli ainult sugar rush.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora