Kummituslaev
Moderator: Meeskond
Kummituslaev
Kummituslaev
Ghost Ship
Pärast 1962. aastal kadunuks jäänud luksuslaev Antonio Graza ülesleidmist hakkab meeskond teda tagasi sadamasse viima. Sellel tagasisõidul hakkavad juhtuma veidrad ja hirmutavad juhtumid ning lõpuks saavad pardalolijad teada, et sellel alusel elutseb kurjus...
NB! Alla 14-aastastele keelatud (K-14)!
Täielikku tutvustust loe siit.
Ghost Ship
Pärast 1962. aastal kadunuks jäänud luksuslaev Antonio Graza ülesleidmist hakkab meeskond teda tagasi sadamasse viima. Sellel tagasisõidul hakkavad juhtuma veidrad ja hirmutavad juhtumid ning lõpuks saavad pardalolijad teada, et sellel alusel elutseb kurjus...
NB! Alla 14-aastastele keelatud (K-14)!
Täielikku tutvustust loe siit.
- Ralf
- love <3
V wrote:nii,et sulle pakkus silmarõõmu,kuidas traat lõikas inimeste osad otsast.good luck,freak.SaharaSun wrote:mul sõbranna ütles et see nii õudne..teglt ju ei olnud, mitte midagi polnud õudsat, tavaline. Aga vaadata võib.
Hakkab pihta ...
Filmist rääkides võin öelda, et ainus märkimisväärne koht oli too mainitud köiestseen, see, kuidas inimesed tardunult paigal seisid, üksteist vahtisid ja lõpuks siis poolitatuna/peatuna maha vajusid. Ülejäänu filmis oli suht jura, õudne polnud ka mitte.
4/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:34, edited 1 time in total.
V wrote:nii,et sulle pakkus silmarõõmu,kuidas traat lõikas inimeste osad otsast.good luck,freak.SaharaSun wrote:mul sõbranna ütles et see nii õudne..teglt ju ei olnud, mitte midagi polnud õudsat, tavaline. Aga vaadata võib.
Kas sina hüppasid püsti ja ehmusid kohutavalt?
FOR CRYING OUT LOUD, ta pole öelnud, et see talle silmarõõmu pakub.
There was a HOLE here. It's gone now.
- lostinthemist
- Ristiisa

jh.kuid normaalse närvikavaga inimesele see vastikust tekitab.Aga ma kordan,normaalse närvikavaga.Kui sa näeksid seda reaalelus,kuidas kõigil pead maha libisevad,oleksid täiesti rahulik?sealt ka freak.[/quote]V wrote:Priit wrote:nii,et sulle pakkus silmarõõmu,kuidas traat lõikas inimeste osad otsast.good luck,freak.V wrote:[quote="SaharaSun"]mul sõbranna ütles et see nii õudne..teglt ju ei olnud, mitte midagi polnud õudsat, tavaline. Aga vaadata võib.
Kas sina hüppasid püsti ja ehmusid kohutavalt?
FOR CRYING OUT LOUD, ta pole öelnud, et see talle silmarõõmu pakub.
Aga see ei pea õudne olema onju. Vastikusel ja õudusel on vahe. Ja ära võta filme ka nii tõsiselt. There's a line between reality and fiction, you know.
There was a HOLE here. It's gone now.
- Ralf
- love <3
Ta peab silmas, et see, kui inimeses ei tekita halba tunnet inimeste filmilinal poolekshakkimine, ei tähenda kohe seda, et ta sellist asja muretult päriselus pealt vaadata võiks.
Ja lõpeta ära juba. Mine tuttu või midagi, sul on uneaeg juba.
Ja lõpeta ära juba. Mine tuttu või midagi, sul on uneaeg juba.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
No ongi na....niipalju kui ma V kommentaare loen tundub ta ikka eriline targutaja..
Kle ma usuks jah et päriselus saax ma sellise šoki või hingelise trauma, kui ma sellist asja näeks; aga see on film. Film!Ja see oli ka ainuke rõve koht. Mitte õudne! Ja ülejäänud film oli suht igav.
Kle ma usuks jah et päriselus saax ma sellise šoki või hingelise trauma, kui ma sellist asja näeks; aga see on film. Film!Ja see oli ka ainuke rõve koht. Mitte õudne! Ja ülejäänud film oli suht igav.
Tee mida sa teed, aga jää alati ise-endaks