Unfriended: Ütle, kes on su sõbrad...
Unfriended / Cybernatural (2014)
Kõik, mis netti üles läheb, see sinna ka jääb. Igaveseks. Internet ei unusta. Laura Barnsi lähedastel sõpradel ei olnud see tõde aga hästi meeles. Pärast Laura enesetappu hakkab tema endise sõpruskonna arvutiekraanidel lahti rulluma õõvastav sündmusteahel. Kes selle räige video Laurast netti üles pani? Kas müstiline anonüümne vestluspartner seltskonna Skype’i chatis ja Facebookis on rike, häkker või... Laura ise? Mis jõud see on, mis noori terroriseerib?
vaatafilmi.ee
Loe täielikku tutvustust siit
Moderator: Meeskond
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
6.5/10
Puudutab minu arust päris mõjuvalt nn küberkiusamise teemat ja suudab pakkuda ka mingil määral närvikõdi tänu suhteliselt ainulaadsele disainile. Jättis mingi kindla emotsiooni sisse (ja kindlasti mitte positiivse) ning hoidis mind põnevil, seega pean ütlema, et meeldis.
Arvustus
Arvustus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: 6.5/10
Rassu wrote:Ralf wrote:pean ütlema, et meeldis.
Ütle parem, kes on su sõbrad.
Sa oled see, kes on su sõbrad.
Päevik | 2021

- Ralf
- love <3
Re: Unfriended: Ütle, kes on su sõbrad...
Unfriended: Sõbrad, ma mahun teine taskusse.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Ei olnudki niiväga õudne. Küll aga päris leidlik teostus ning nagu Ralf ütles, puudutab väga hästi igasugu sotsiaalmeedia jms. mõjusid.
Küllap tegelikult ei olnud teemaga seotud aga filmi lõppedes ei näinud ma kinosaalis ühtegi inimest, kes oleks kohe telefoni tsekanud (mida muidu ikka tehakse).
Kodus oli ka vähe kummaline mäki taha istuda.
Küllap tegelikult ei olnud teemaga seotud aga filmi lõppedes ei näinud ma kinosaalis ühtegi inimest, kes oleks kohe telefoni tsekanud (mida muidu ikka tehakse).
Kodus oli ka vähe kummaline mäki taha istuda.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Mul oleks ka hirmus, kui mul nii nigel nett oleks.
Okei, nali naljaks, tegelikult oli tõesti päris ärevus tekitav. Mul on hea meel, et keegi minuga skaibis rääkima ei hakanud samal ajal (jah, mu läpakas oli samal ajal kõrval lahti, ilmselgelt peaksin filmist midagi õppima). Tahtsin panna 7/10, AGA ..
No üleüldiselt on tegelikult loll õudusfilmist mingit loogikat otsida, aga ikkagi. Nende pärast 6/10.
Okei, nali naljaks, tegelikult oli tõesti päris ärevus tekitav. Mul on hea meel, et keegi minuga skaibis rääkima ei hakanud samal ajal (jah, mu läpakas oli samal ajal kõrval lahti, ilmselgelt peaksin filmist midagi õppima). Tahtsin panna 7/10, AGA ..
Spoiler :
No üleüldiselt on tegelikult loll õudusfilmist mingit loogikat otsida, aga ikkagi. Nende pärast 6/10.
- Ralf
- love <3
Mnjah, selle
Spoiler :