Ronaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho (Brasiiliast); C. Ronaldo (Portugalist); Del Piero ja Cannavaro (Itaaliast). Ja Brasiilia väravavaht meeldib ka, aga mul ei jää ta nimi meelde. Zidane ja Henry ka.( Prantsusmaalt)
Last edited by LadyBug on 12. July 2006, 19:40, edited 1 time in total.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Inglismaalt: Beckham, Rooney, Owen Prantsusmaalt:Barthez va naljamees ... Itaalia: Del Piero kindlsati ja kunagine väravavaht Toldo(mäletan kui väiksena nägin teda Itaalia koondise väravas, hüppas peaga vastu posti vist ja pea oli lõhki - sellest jäi ta meelde)
Mulle meeldiks kui normaalaeg jääks väravatega viiki ja siis lisaajal löövad mõlemad meeskonnad vähemalt värava ja lõpuks näeks penaltiseeriat - Kahn vs. Ricardo. Lõpuks Saksamaa võiks võita, eksjuu?
Sir_PuRuStAjA wrote:Inglismaalt: Beckham, Rooney, Owen Prantsusmaalt:Barthez va naljamees ... Itaalia: Del Piero kindlsati ja kunagine väravavaht Toldo(mäletan kui väiksena nägin teda Itaalia koondise väravas, hüppas peaga vastu posti vist ja pea oli lõhki - sellest jäi ta meelde)
Saksamaalt: Ballack, Lehmann ja Kahn
See oli aastal 2000 EM, ma ei mäleta kelle mängus. Ja mulle ta ka meeldis. Kuid kas keegi mäletab, kes oli Itaalia algväravavaht selle EM-i alguses, sest Toldo sai vahetusest juba esimesest mängus mängu ja oli väravas turniiri lõpuni. Ma võiksin veel siin jälle 76. aasta tagust jalgpalli ajalugu ümber jutustada, kuid küsin otse, kes oli see väravavaht? Muidu Toldot pole isegi koondises see MM.