A-Rühm
Alfred Hitchcock Esitleb
X-Files
CSI:Miami
Imelaps Malcolm
-
VampireCat
- Teadmata kadunud

Alfred Hitchcock Esitleb
A- Rühm läks maha...esiteks seda leierdatakse nii palju ja teiseks see on nii haige sari. Mingi neli selli päästavad maailma vms...ta-ta-ta-taaa, ta-ta-taa ja a-rühm on kohal...jube nõme. Ja kaklused on ka haledad.
A- Rühm läks maha...esiteks seda leierdatakse nii palju ja teiseks see on nii haige sari. Mingi neli selli päästavad maailma vms...ta-ta-ta-taaa, ta-ta-taa ja a-rühm on kohal...jube nõme. Ja kaklused on ka haledad.
Tee mida sa teed, aga jää alati ise-endaks
noh CSI Miami on jah suht hea sari.mind häirib ainult üks faktor siin sarjas... see on üks kriminalistidest...see blondi peaga naine, kes koguaeg naeratab ja teeb vastikut peenikest häält. no ma lihtsalt ei talu seda!!!!! see on minu jaoks nii häiriv lihtsalt kui igas osas on tal suur irve näol ja siis kui ta veel räägib... jube närvi ajab. seepärast ma eelistasingi rohkem CSI:Kriminaliste vaadata.
"No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore I am no beast."
- Ralf
- love <3
Lõpuks ühel kõrvaldamise-mängul ka võitja ja üks neist, keda arvasingi.
Üsna korraliku sarjaga üldiselt tegu, ent ma koguaeg naeran Horatio peale - tal on lihtsalt sellised koomilised mannerismid (nt. vaatab kellegiga rääkides lauset lõpetades alati maha ja paneb episoodi lõppedes päikeseprillid ette).
Üsna korraliku sarjaga üldiselt tegu, ent ma koguaeg naeran Horatio peale - tal on lihtsalt sellised koomilised mannerismid (nt. vaatab kellegiga rääkides lauset lõpetades alati maha ja paneb episoodi lõppedes päikeseprillid ette).