Nägin täna kl 17.40 paiku Järve peatuses Spellboundi doppelgängerit ja kl 17.45 Mustamäe uue kino eest mööda lonkimas Kickflicki doppelgängerit. Kummalgi asjaosalisel on võimalus mu väide kummutada.
tuusla wrote:Nägin täna kl 17.40 paiku Järve peatuses Spellboundi doppelgängerit ja kl 17.45 Mustamäe uue kino eest mööda lonkimas Kickflicki doppelgängerit. Kummalgi asjaosalisel on võimalus mu väide kummutada.
Jah, täiesti õige. Kuigi ma ise ei teadnudki, et Mustamäe kinost möödusin.
Väga hea. Siis pole mul vaja silmi kontrollima minna, nägemine on tipp-topp. Ja doppelgängerite jutt oli nagunii jälgede segamiseks - tõelised fv-lased tunneb juba kaugelt ära.
Iga kord kui keegi mind bussis imelikult pikalt silmitseb, siis tean, et tegu peab olema Filmiveeblasega. Järgmine kord teen Katnissi käemärgi vastu.
tuusla wrote:Ei. Sõitsin mööda. Kuidas ma muidu olnuks juba 5 minutiga Mustakal järgmise doppelgängeri juures
Arvasin, et leviteerid ajas ja ruumis ning jälgid nagu vari aja sügavusest filmiveeblaste teadvuste liikumist nende igapäevaelus. Jah, ma loen suure tuhinaga Lovecrafti "Vari aja sügavusest" ja kõik seostub praegu varjude ja värvidega.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost? LEVEL 1
Tänasega sai mul lõpuks päriselus kohatud FV foorumlaste skoor avatud. Mul pole eesmärgiks olnud kohtumisi n.ö. kollektsioneerida ja kuna elan kohas kus siinsete foorumlaste kohtamine küllaltki ebatõenäoline siis tuli skoori avamist kaua oodata. Kuna olen enamuse ajast tööl siis saigi oma töökohas kohtutud. Järgmise foorumlase kohtamiseni võib taas kuluda rohkem või vähem aega. Täna oli mul au kohtuda CM-Girl'iga. Igati meeldiv ja kena noor naine