Küsitlus nr. 112 - Tallinna kinod
Moderator: Meeskond
Küsitlus nr. 112 - Tallinna kinod
5 a. tagasi olid sellised tulemused:
Spoiler :
- lostinthemist
- Ristiisa

Re: Küsitlus nr. 112 - Tallinna kinod
Viimsi kino on välja jäetud. 
lostinthemist wrote:Viimsi kino on välja jäetud.
Sillamäe kultuurikeskus ka.
Artis on viimasel ajal lemmikud, sest muudes kinodes käituvad töötajad, nagu mind poleks olemas. 
Solaris Kino, kuigi uued tuuled hakkavad asju ilmselt peatselt muutma.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Hetkel veel Solaris, kuigi nad hakkavad Plazale varsti juba "järele jõudma".
Artis. Kõige hubasem minu jaoks. Kinopublik on ka viisakam, teismelisi kohtab vähe. Artises ei müüda popkorni! 
Praegu napilt veel Solaris, kuna Plazat parimaks valida tunduks lihtsalt silmakirjalik.
Ootan Mustamäe ära ja siis otsustan.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Oleneb mis kriteeriumide alusel hinnata. Kui võtaksin näiteks arvesse ka selle, kui hea ligipääsetavus kinol on ja kui mugav mul on sinna minna (mis on muidugi isiklik mure), siis ei saaks ma Kosmost valida. Aga mis puutub kino enese mugavust, pildi ja heli taset jms faktoreid, siis kindlasti Kosmos, ja seda ühe senise külastuse põhjal. Kahjuks hakkan seda külastama harva, kuna see on kallis ja sinna pole tõesti nii hea minna.
Käin 95% juhtudest praegu Coca-Cola Plazas, kuna seal on "sõbralik õhkkond", muidu kinona imponeerib ka Solaris rohkem, aga sedagi sellepoolest, et seal head söögikohad jms asjad vahetus läheduses.
Käin 95% juhtudest praegu Coca-Cola Plazas, kuna seal on "sõbralik õhkkond", muidu kinona imponeerib ka Solaris rohkem, aga sedagi sellepoolest, et seal head söögikohad jms asjad vahetus läheduses.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Viimase aasta jooksul olen käinud ainult mõned korrad Plazas, Solarises ja Viimsi kinos.
Plaza puhul ei meeldi, et Hobujaama-poolsest sissekäigust sisenejatele sitahaisu näkku puhutakse. Kas need puhurid on tõesti nullkorruse peldikute ventilatsiooniga ühendatud? Lisaks on alati keegi treppide peal koperdanud ja oma popcorni maha ajanud. Piletiautomaadid enamik juhtudel mu ID kaarti ei aktsepteeri ja kassas on tavaliselt ainult üks müüja pika järjekorraga.
Solarises ei meeldi, et alati on keegi trepi peal koperdanud ja oma popcorni maha ajanud. WCs on keegi alati limonaadi maha ajanud ja põrand kleepub. Kõik saalid peale kahe suurema on väärakalt projekteeritud ja neljas väikseimas on ekraan ka väiksem kui võiks olla.
Artis võiks vabalt mu lemmik olla aga nende filmivalik on nii mannetu (ja nad on selle eest veel 'euroopa parim filmivalik' vms auhinna saanud!) Pole sinna üsna ammu sattunud.
Sõpruses pole ka väga ammu käinud. Ei ela enam Tallinnas ja õhtul kella üheksastel seanssidel käimine pole võimalik.
Uuenenud Kosmosesse pole jõudnud.
Plaza puhul ei meeldi, et Hobujaama-poolsest sissekäigust sisenejatele sitahaisu näkku puhutakse. Kas need puhurid on tõesti nullkorruse peldikute ventilatsiooniga ühendatud? Lisaks on alati keegi treppide peal koperdanud ja oma popcorni maha ajanud. Piletiautomaadid enamik juhtudel mu ID kaarti ei aktsepteeri ja kassas on tavaliselt ainult üks müüja pika järjekorraga.
Solarises ei meeldi, et alati on keegi trepi peal koperdanud ja oma popcorni maha ajanud. WCs on keegi alati limonaadi maha ajanud ja põrand kleepub. Kõik saalid peale kahe suurema on väärakalt projekteeritud ja neljas väikseimas on ekraan ka väiksem kui võiks olla.
Artis võiks vabalt mu lemmik olla aga nende filmivalik on nii mannetu (ja nad on selle eest veel 'euroopa parim filmivalik' vms auhinna saanud!) Pole sinna üsna ammu sattunud.
Sõpruses pole ka väga ammu käinud. Ei ela enam Tallinnas ja õhtul kella üheksastel seanssidel käimine pole võimalik.
Uuenenud Kosmosesse pole jõudnud.
1. Coca-Cola Plaza
2. Kosmos IMAX
3. Artis
Kosmos oleks tehnilisest küljest küll esikohal, aga väikese filmivaliku ja kõrge hinna tõttu ei saa Plazast mitte mingi valemiga ettepoole tõsta. Ja ainult FC võtab kavva ka kontserte (nt. viimati Queen Rock Montreal), et ainuüksi see räägib nende kasuks. Artis on hetkel kindlalt kolmandal kohal, sest seal on nüüd käpp sees.
Solarises ja Sõpruses käin üldiselt ainult PÖFFi ajal.
2. Kosmos IMAX
3. Artis
Kosmos oleks tehnilisest küljest küll esikohal, aga väikese filmivaliku ja kõrge hinna tõttu ei saa Plazast mitte mingi valemiga ettepoole tõsta. Ja ainult FC võtab kavva ka kontserte (nt. viimati Queen Rock Montreal), et ainuüksi see räägib nende kasuks. Artis on hetkel kindlalt kolmandal kohal, sest seal on nüüd käpp sees.
Plaza ainus kino sellest listist mida külastanud. Siiamaani meeldinud.