Pildid filmidest
Moderator: Meeskond
Re: Pildid filmidest
Vihjet? või arvab keegi nüüd järsku ära selle.
Level wrote:
Briti film.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Naked (1993)
Antud pilt sai just selle Heinz Baked Beansi purgi pärast pandud. :> Forza, Ralf jne
Lisan siis uue:

Antud pilt sai just selle Heinz Baked Beansi purgi pärast pandud. :> Forza, Ralf jne
Lisan siis uue:

Päevik | 2021

Diary of the Dead (2007)
Uus:
Uus:
Spoiler :
CM-Girl wrote:Spoiler :
+

Rassu peaks (võiks) näitleja ära tunda. Tegu 30ndate õudukaga..või noh õudus-komöödiaga.
Teisel pildil on ilmselgelt Karloff, aga filmi ma küll näinud pole. Äkki James Whale'i "The Old Dark House"?
Rassu wrote:Teisel pildil on ilmselgelt Karloff, aga filmi ma küll näinud pole. Äkki James Whale'i "The Old Dark House"?
Yep
"Lase sel õigel sisse" ei ole vist?
Päevik | 2021

Näeb välja nagu Chloe seljatagune. "Carrie"?
JazZ-, ärka üles!
Väga ebaviisakas niiviisi hea uni ära rikkuda

JazZ- wrote:Spoiler :
Vihjeks võin öelda, et mul on iCheckMovies'is 16 Filmiveebist pärit sõpra, kelle seast 11-l on see film check'itud. Juhul, kui see valim mingis suunas väga kallutatud pole, peaks see tähendama, et 70%-se tõenäosusega oled SINA seda filmi näinud.
(Pea iga teine kaader oleks minu meelest arvamise juba liiga lihtsaks teinud.)