Ralf wrote:PS. Ma valinuks Fleetwood Mac'i, kuid sisetunne ütleb mulle, et nad napilt ei sobi siia ajaarvestuse järgi!
Fleetwood Mac are a British-American rock band formed in July 1967 in London
Jajah, aga Fleetwood Mac tegi esialgu teistsugust muusikat ja oli teistsuguse koosseisuga (aka Peter Green's Fleetwood Mac), nn "õige" Fleetwood Mac tekkis alles seitsmekümnendate keskel ja isegi see lagunes üheksakümnendatel enam-vähem ära kuni pmst praeguseni, nii et keerulise ajaloo pärast ma ei pidanud täiesti sobilikuks neid siia panna. Selle nn "õige kuulsa koosseisuga" on nad tegutsenud oluliselt vähem kui 40 aastat, aga kui TOP seisma jääb, siis eks ma lisan nad, The Rolling Stones meenus nagunii esimesena.
Parim bänd, mis on praeguseks tegutsenud üle 40 aasta 1. Black Sabbath 2. The Rolling Stones 3. Queen 4. Pink Floyd 5. Genesis 6. Kukerpillid 7. Kraftwerk
Parim bänd, mis on praeguseks tegutsenud üle 40 aasta 1. Black Sabbath 2. The Rolling Stones 3. Queen 4. Pink Floyd 5. Genesis 6. Kukerpillid 7. Kraftwerk 8. Led Zeppelin
Parim bänd, mis on praeguseks tegutsenud üle 40 aasta 1. Black Sabbath 2. The Rolling Stones 3. Queen 4. Pink Floyd 5. Genesis 6. Kukerpillid 7. Kraftwerk 8. Led Zeppelin 9. Judas Priest
Parim bänd, mis on praeguseks tegutsenud üle 40 aasta 1. Black Sabbath 2. The Rolling Stones 3. Queen 4. Pink Floyd 5. Genesis 6. Kukerpillid 7. Kraftwerk 8. Led Zeppelin 9. Judas Priest 10. Fleetwood Mac
Su lemmikartisti halvim laul (sinu arvates) 1. Gotta Serve Somebody (Bob Dylan)
Su lemmikartisti halvim laul (sinu arvates) 1. Bob Dylan - Gotta Serve Somebody 2. Pink Floyd - Alan's Psychedelic Breakfast 3. Terminaator - Muinasjutu mets
Algul läksin Judas Priesti kallale, aga ei suutnud neilt ühtki otseselt halba laulu leida. Terminaatori "Muinasjutu mets" on seevastu aga puhas terror.
1. Bob Dylan - Gotta Serve Somebody 2. Pink Floyd - Alan's Psychedelic Breakfast 3. Terminaator - Muinasjutu mets 4. Interpol - Next Exit 5. Pulp - My Legendary Girlfriend 6. The Killers - Human
Mu lemmikartistiks on küll endiselt Pink Floyd, aga selle repertuaarist ühte kõige ebameeldivamat laulu välja pookida on küllaltki keeruline, kuna nõrgemate albumite lood on kõik üsna samal pulgal ja tugevamate albumite nõrgemad lood on jälle paremad kui nõrgemate albumite keskmised lood. (Õnnitlen neid, kes eelmisest lausest midagi aru said.) Niisiis lubasin topi hoopis The Killers'i, kuna sellel paaril on ilmselt kõige silmatorkavam artisti meeldivuse ja laulu mitte-meeldivuse suhe (lõpetasin Killersi kuulamise pärast "Humani" välja tulemist umbes kolmeks aastaks ära).
Su lemmikartisti halvim laul (sinu arvates) 1. Bob Dylan - Gotta Serve Somebody 2. Pink Floyd - Alan's Psychedelic Breakfast 3. Terminaator - Muinasjutu mets 4. Interpol - Next Exit 5. Pulp - My Legendary Girlfriend 6. The Killers - Human 7. Judas Priest - Metal Gods
See valik tuli üsna raskelt, kuna "Metal Gods" on üks nende tuntumaid laule ja andnud Halfordile ägeda hüüdnime, aga rõveda rütmi ja olematu metal-faktori tõttu pole see lugu kunagi eriti meeldima hakanud. Päris kahju, et see endiselt kõigis Priesti setlistides ja kogumikel figureerib.
Su lemmikartisti halvim laul (sinu arvates) 1. Bob Dylan - Gotta Serve Somebody 2. Pink Floyd - Alan's Psychedelic Breakfast 3. Terminaator - Muinasjutu mets 4. Interpol - Next Exit 5. Pulp - My Legendary Girlfriend 6. The Killers - Human 7. Judas Priest - Metal Gods 8. Bruce Springsteen - Queen of the Supermarket
No vahepeal nauditav, aga see laul vist esindab hetke, kus ta läks korraks full retard.