Ülejäänud nominatsioonid:
Aasta film 2014
Aasta film 2014
Mul oli valida, kas jätan finaali 4 enim nominatsioone kogunud filmi või lisan juurde veel 4, mis siis jagasid piltlikult 5-8 kohta. Äkki teeme siis esmakordselt Filmiveebi aasta tegijate ajaloos nii, et anname siin kategoorias kõigile 2 häält. Vaatame, kuidas läheb.
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Re: Aasta film 2014
"Birdman" ja "Whiplash" on minu kindlad lemmikud!

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
KADUNUD LINDMEES!
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level wrote:KADUNUD LINDMEES!
Hea valik, sekundeerin.
Ja minu hääle saab ülekaalukalt...

WHIPLASH!

WHIPLASH!
Sel aastal päris raske valik, aga minu teine hääl läks "Nightcrawleri" ees ikkagi "Whiplashile", mille teise vaatamise mõni hetk tagasi lõpetasin. Esimesel kohal on minu jaoks kindlalt "Boyhood".
Rassu wrote:Sel aastal päris raske valik, aga minu teine hääl läks "Nightcrawleri" ees ikkagi "Whiplashile", mille teise vaatamise mõni hetk tagasi lõpetasin. Esimesel kohal on minu jaoks kindlalt "Boyhood".
Valisin lemmikuid sama kolmiku hulgast. Lemmik oli samuti kindel, kuid nö teise hääle sai pigem siiski Nightcrawler.
Oleks jällegi Imiteerimismängu poolt hääletanud, kuna Birdmani ja Boyhoodi fenomenist ma lihtsalt aru ei saa ning Gone Girli teine pool oli lihtsalt igav. Valisin Interstellari, sest ülejäänud filmid jäid kuidagi tahaplaanile.
"Nightcrawler" sai minu ainsa hääle.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Tegin ka sellise nükke, et andsin vaid ühe hääle ja selle Gone Girl'ile. Muidugi väga häid filme on selles nimekirjas teisigi.
Gone Girl
Fintcheri tehniline keel on NII sobiv selliste lugude rääkimiseks. Iga detailini viimistletud kaadrid mis panid mind nii sügavale sellele loole kaasa elama ning see kuidas sind vaatajana pannakse eest ja tagant ... ma arvan, et ükski TOP ei häbene seda filmi endas.
Fintcheri tehniline keel on NII sobiv selliste lugude rääkimiseks. Iga detailini viimistletud kaadrid mis panid mind nii sügavale sellele loole kaasa elama ning see kuidas sind vaatajana pannakse eest ja tagant ... ma arvan, et ükski TOP ei häbene seda filmi endas.
The Grand Budapest Hotel
Kuna mul läks kogu energia filmimuusika kategooria peale, siis teen siin lühidalt.
Minu eelmise aasta 2 lemmikfilmi olid Whiplash ja Gone Girl.
Minu eelmise aasta 2 lemmikfilmi olid Whiplash ja Gone Girl.