Aasta pettumus 2014
Aasta pettumus 2014
Nominendid:
Godzilla
Noah
The Amazing Spider-Man 2
Captain America: The Winter Soldier
Dawn of the Planet of the Apes
Godzilla
Noah
The Amazing Spider-Man 2
Captain America: The Winter Soldier
Dawn of the Planet of the Apes
- Ralf
- love <3
Re: Aasta pettumus 2014

Visuaalses plaanis kõrgetasemeline, kuid see oli ka kõik.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
More of the same selle Garfieldi Spideyga. Kesine Ämblikmees on kesine.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Hääl Noah-le - täielik jura, kuigi oodanud oleks midagi hoopis erinevat.
Wow, minu mõlemad esitatud nominendid pääsesid siia, "Godzilla" ja "Noah". Aronofsky film pakkus kõvasti suurema pettumuse, kuna ta on üks mu lemmiklavastajaid ja nüüd siis selline totrus.
Aasta pettumus on see, et minu pakutud filmid ei saanud nominatsiooni. Antud nimekirjast oli "Kapten Ameerika" uus seiklus kõige piinarikkam, aga seda on raske pettumuseks nimetada, kuna oli ette teada, et Marvel isegi ei ürita enam häid filme teha.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Nomineerisin "Dawn of the Planet of the Apes'i" ja "Noah".
rauls wrote:Aronofsky film pakkus kõvasti suurema pettumuse.
- LiveForThis
- Ristiisa

Noah, sest Darren Aronofsky.
rauls wrote:Wow, minu mõlemad esitatud nominendid pääsesid siia, "Godzilla" ja "Noah". Aronofsky film pakkus kõvasti suurema pettumuse, kuna ta on üks mu lemmiklavastajaid ja nüüd siis selline totrus.
Kui väga head lavastajad saavad igasuguste piirideta vändata enda unistuste filme on tulemus tihti pigem kehvapoolne. See asjaolu ei kordu nüüd nii sagedase järjepidevusega, et selle peaks reegliks nimetama. Kuid siiski.
Mind imestas Noah juures pigem see, kuivõrd... tagasihoidlik see oli. Aronofsky lisas olemasolevatele Noah lugudele, mida on läbi mängitud 107'l juhul, sedavõrd vähe isikupärast... et mul on siiani raske mõista, kuidas ta seda ideed nii isiklikuks pidas ja miks ta seda sedavõrd pikalt endaga kaasas kandis.
Traileri ja punnitatult positiivsete ning objektiivselt negatiivse vastukaja tõttu oli minu jaoks siiski ammu enne kinoseanssi selge, et ühtegi suurt ideed see film ei olemasolevale ei lisa ning visuaalselt võluvaid hetki on kogu filmi kestvuse jooksul täpselt üks.
Põhjuse, miks Cap Am on aasta suurim pettumus olen juba mitmel korral lahti kirjutanud.
Kui filmi suhtes ootused puuduvad, siis ei saa ka pettuda. Jääb hääletamata.
Aasta suurim pettumus on ikkagi see, et Transcendence pole siin viie filmi hulgas. Arvatavasti ma annaksin hääle siiski Noah'le, sest see oli mul reaalselt üks oodatuim film eelmisel aastal, mis valmistas kokkuvõttes täieliku pettumuse. Transcendence oli aga lihtsalt aasta halvim film igast võimalikust aspektist, mida käisin ilma mingite ootusteta vaatamas.