Mida sooviksite filmiveebil näha?
Moderator: Meeskond
Re: Mida sooviksite filmiveebil näha?
äkki tahad siis ise mõne parema alternatiivi välja pakkuda?
- lostinthemist
- Ristiisa

Filmifilosoofia
Teletrigonomeetria
Teletrigonomeetria
Minu postitus oli iroonia, mulle endale sobivad nii arutelu kui ka jutud, aga filmiteooria- ja semiootika kõlavad ka nooblilt.
Filmide/seriaalide jne sorteerimine sai nüüd uuendatud. Mulle tudnub päris hea
- filmiarvustus
- Sõrmuste Isand

Võiks olla selliselt, et sisse logides jääksin leheküljele, kust sisselogimise teen. Hetkel peab foorumit uuesti otsima hakkama ning tihti enam ei leiagi ja jääbki kommentaar tegemata.
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
http://www.filmiarvustus.eu
Mitte lukus sportlaste pildimängu!
Mõni meist tunneb äkki rõõmu, kui saab täiesti tundmatuid spordipoisse CSI'da Kawhi Leonardi suure fännina leian ma, et see on kohutav diskrimineerimine :s
Mõtlesin et selline asi võiks olla et need filmid mis kattuvad subclubiga võiks olla eraldi välja toodud.
Eraldi välja toodud? Filmiveeb on siiski suunatud filmidele, nendega tutvumisele ja nende arutamisele, mitte sellele, et sa saaksid vaadata, kas netiavarustes nendele subtiitreid ka on.
Subclubil on tõesti seos filmiveebiga, mille otstarve on täiesti arusaadav - filmihuvilised saavad ka eestikeelseid ülevaateid lugeda. Aga vastupidisel seosel ei näe mina küll mingit eesmärki.
Subclubil on tõesti seos filmiveebiga, mille otstarve on täiesti arusaadav - filmihuvilised saavad ka eestikeelseid ülevaateid lugeda. Aga vastupidisel seosel ei näe mina küll mingit eesmärki.
Aga kas näiteks sellist funktsiooni ei saa otsingu osas välja töödata et kui olen sisse logind oma kontole ja panen otsingumälusse mingi arv filme mida parajasti filmiveebi veel sisestatud ei ole ja kui hiljem sisestatakse siis näen oma kontol need kattuvad ära.
Aixi wrote:Aga kas näiteks sellist funktsiooni ei saa otsingu osas välja töödata et kui olen sisse logind oma kontole ja panen otsingumälusse mingi arv filme mida parajasti filmiveebi veel sisestatud ei ole ja kui hiljem sisestatakse siis näen oma kontol need kattuvad ära.
päris tola
Ise oled tola. Pean ma siis aja suhtes mingite intervallide pärast ikka uuesti ja uuesti otsingus copy pastema või hullemal juhul koguni trükkima neid ühtesi ja samu filme et jälle kontrollida kas on vahepeal sisestatud või mitte. Nii näen ju kohe ära.
Aixi wrote:Pean ma siis aja suhtes mingite intervallide pärast ikka uuesti ja uuesti otsingus copy pastema või hullemal juhul koguni trükkima neid ühtesi ja samu filme et jälle kontrollida kas on vahepeal sisestatud või mitte. Nii näen ju kohe ära.
Pead jah, nagu iga teinegi normaalne inimene.
Mis teil viga on? Inimene pakkus välja idee, mis muudaks saidi kasutamise tema jaoks lihtsamaks (selleks see teema ju mõeldud ongi) ja teie lihtsalt naerate ta üle. Reaalselt mõeldes ei lähe see loomulikult teostamisele, kuna Filmiveebis ei muutu juba ammu mitte midagi ja isegi vigu ei viitsi keegi parandada, aga selle pärast pole ju vaja ideed maha teha. Ja siis mõned imestavad, miks Filmiveebis nii vähe uusi aktiivseid liikmeid on...
Kas sa üldse lugesid seda, mida ta välja pakkus? Uued ideed on muidugi teretulnud, aga ikkagi midagi mõistlikku, mitte raketiteadust, millega peab terve otsingusüsteemi uuesti looma. 
Ajaline efektiivsus oleks jah suur aga kui selle aretamine on suur töö siis jah. Ehk tulevikus tarkvara ja tehnloogia arenedes saab selliseid otsingusüsteeme paremini teha.