Elavad surnud
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Re: Elavad surnud
Viimane aeg vist vaatamine pooleli jätta. Ühest küljest tahaks teada, kuidas lugu edasi läheb, aga selline aeglane jobistamine ei lähe üldse peale.
Ma mõtlen, et kui nad nii suure kuradi populaarsuse on saavutanud, siis miks ei ole kvaliteedi kasvu, kasvõi näiteks visuaalse poole pealt, kas AMC ei loo siis neile eeldusi vms. Game of thrones näiteks on pildikvaliteedi(ja stseenide ülesehituse) poolest arenenud hooaegade vältel tohutult, Walking Dead on jäänud samasuguseks keskmiseks ameerika telesarja kvaliteediks.
WD puhul ausalt öelda mul pole kunagi vahet olnd kas vaatan bluray pilti või suvalist keskmist formaati, sümboolne pilditeravuse erinevus ainult
WD puhul ausalt öelda mul pole kunagi vahet olnd kas vaatan bluray pilti või suvalist keskmist formaati, sümboolne pilditeravuse erinevus ainult
Kui hooaeg ilusti 3 päevaga ära vaadata, siis on edasiliikumine talutaval kiirusel.
Meenutab natuke Prison Breaki, mille vaatamise ka pooleli jätsin, kuna episoodid venisid edasi nagu pigi.
Aga need tüdrukud... Vaene Mica. Need episoodid olid ühed õudsemad ja huvitavamad. Carolist on üks kõva mutt saanud.
Lapsed ju hüsteeritsevadki nii nagu Lizzie näitas, igatahes nende näitlemine küll kehv polnud (või noh, kui paljud teist on näinud hulle lapsi?)
Anyhoo, Nüüd on jälle hunnik küsimusi ja järgmist hooaega kavas ikka vaadata.
Terminus on kahtlane koht.
Meenutab natuke Prison Breaki, mille vaatamise ka pooleli jätsin, kuna episoodid venisid edasi nagu pigi.
Aga need tüdrukud... Vaene Mica. Need episoodid olid ühed õudsemad ja huvitavamad. Carolist on üks kõva mutt saanud.
Lapsed ju hüsteeritsevadki nii nagu Lizzie näitas, igatahes nende näitlemine küll kehv polnud (või noh, kui paljud teist on näinud hulle lapsi?)
Anyhoo, Nüüd on jälle hunnik küsimusi ja järgmist hooaega kavas ikka vaadata.
Terminus on kahtlane koht.
Spoiler :
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
5x01
Ikka väga mõnusalt kiiresti tehti Terminusega 1-0. Lubadus, et viies hooaeg tuleb enneolematult brutaalne, ei olnudki seekord asjata - päris korralikult valati nii elavate kui ka surnute verd. Carol oli väga badass ja tema taasliitumine grupiga tõi südamlikkusega pisaragi silma. Hea algus.
Ikka väga mõnusalt kiiresti tehti Terminusega 1-0. Lubadus, et viies hooaeg tuleb enneolematult brutaalne, ei olnudki seekord asjata - päris korralikult valati nii elavate kui ka surnute verd. Carol oli väga badass ja tema taasliitumine grupiga tõi südamlikkusega pisaragi silma. Hea algus.
- LiveForThis
- Ristiisa

Algus on tõesti hea. Aga karta on, et juba järgmises episoodis suundutakse taaskord huinamuinamaale.
Aga jah, sellist põnevat sündmuste ja tegelaste arengut polegi TWD viimased hooajad üldse suutnud pakkuda ja isegi kui on, siis on needki ainult kaks episoodi hooaja kohta.
Rick on ka kuidagi rahulikum, mõistlikum.
Aga jah, sellist põnevat sündmuste ja tegelaste arengut polegi TWD viimased hooajad üldse suutnud pakkuda ja isegi kui on, siis on needki ainult kaks episoodi hooaja kohta.
Rick on ka kuidagi rahulikum, mõistlikum.
- Ralf
- love <3
Haa, uus osa tekitas kohe selle olen-taas-walking-deadi-maailmas tunde, aga see ei ole sugugi hea tunne.. meenusid kõik need uimerdamised, tuhmiks filtreeritud värvid, pori ja muidugi zombid, kes teevad ägisedes "ärrrr", üritavad kedagi hammustada ja saavad siis noa pähe. Zz.
Aga hooaja stardiepisoodi tegemiseks oli selgelt veidi rohkem kulutatud, samuti ka pööratud tähelepanu sellistele asjadele nagu heli jms, nii et tundus kuidagi terviklik ja sisukas. Häiris selle liialdatud julmus (just inimeste vastu ehk) ning videomängulikkus -- nii piiratud intellektiga seriaal võiks olla brutaalsuse osas veidi tasakaalukam siiski.
Aga hooaja stardiepisoodi tegemiseks oli selgelt veidi rohkem kulutatud, samuti ka pööratud tähelepanu sellistele asjadele nagu heli jms, nii et tundus kuidagi terviklik ja sisukas. Häiris selle liialdatud julmus (just inimeste vastu ehk) ning videomängulikkus -- nii piiratud intellektiga seriaal võiks olla brutaalsuse osas veidi tasakaalukam siiski.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

Tõsi, ütlesin küll pärast neljanda hooaja finaali vaatamist, et jätan asja sinnapaika. Ometi kui esmaspäeva hommikul jõudsid mu kõrvu kuuldused viienda hooaja episoodi ilmumisest ja nagunii polnud midagi targemat teha, kaesin üle. Polnud paha episood, kohe üldsegi mitte, aga hooaegade algused ja finaalid kipuvad sellised olema.
Spoiler :
Kõik oli lahe, aga no ei saand naeru jätta,
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Kannibalismi teema on mu jaoks ootamatu ja kuidagi küsitav, aga muidu väärt osa. Põnev.
See Abraham on päris cool.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
5x02
btw, kas FOXi pealt näitas 5x01 post-credits stseeni ka?
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level wrote:5x02Spoiler :
Näitas küll. Meil Foxis on kõik hästi ja koos subtiitritega.
ruut wrote:Lugege koomiksit, tunduvalt parem kraam.
Kuni 127. väljaandeni olen lugenud ja enam ei viitsi. Kirkman ei oska üldse dialoogi kirjutada ja lugu on üldse suht igavaks läinud.
Sari on mu arust parem. Suurim viga on see, et huvitavaid tegelasi napib, aga neid saab alati juurde tekitada. Shane'i lahkumisest on siiani kahju.
- LiveForThis
- Ristiisa

Nii imelik kui see ka poleks - just nimelt minu enda jaoks muidugi -, aga praegune hooaeg on senise nähtu põhjal vist mu lemmik pärast esimest hooaega. Miks? Nu ma ei tea, KOGU AEG toimub liikumine, KOGU AEG tegelased arenevad ja KOGU AEG on konflikte, nii sisemisi kui ka väliseid, mis ei seisne ainult seismises või istumises ning oma tunnetest rääkimises.
Ma olen üllatunud, et TWD on justkui päris heaks muutunud. Kas tõesti stsenaristid, produtsendid ja stuudio võttis aru pähe ja käisid lisaks omaenda fännilehekülgede ka kuskil mujal vastukaja lugemas ja said aru, et nende senised hooajad on järjest mannetumaks läinud? Vb, vb tõesti.
+ Rick on nii badass, et ta on taas mulle meeldima hakanud. Enne oli ta ikka suht tüütu sell.
Ma olen üllatunud, et TWD on justkui päris heaks muutunud. Kas tõesti stsenaristid, produtsendid ja stuudio võttis aru pähe ja käisid lisaks omaenda fännilehekülgede ka kuskil mujal vastukaja lugemas ja said aru, et nende senised hooajad on järjest mannetumaks läinud? Vb, vb tõesti.
+ Rick on nii badass, et ta on taas mulle meeldima hakanud. Enne oli ta ikka suht tüütu sell.