powerslave wrote:Lahe mõte. Äkki välja üürida mingi majake kuskil maakohas. Tassida kohale suur ekraan ja projektor ning vaadata nädalavahetusel igasuguseid filme. Muidugi võiks mingeid muid asju ka teha. Näiteks videokaameraga kohale tulla ja ise mingit filmi teha.
Kui maja üürida oleks kindlasti vaja täisealist inimest..
powerslave wrote:Lahe mõte. Äkki välja üürida mingi majake kuskil maakohas. Tassida kohale suur ekraan ja projektor ning vaadata nädalavahetusel igasuguseid filme. Muidugi võiks mingeid muid asju ka teha. Näiteks videokaameraga kohale tulla ja ise mingit filmi teha.
Äkki mõni meist on täisealine.
See oleks tore siis ju aga rahvast oleks ikka vaja rohkem
xR wrote:[quote="powerslave"]Lahe mõte. Äkki välja üürida mingi majake kuskil maakohas. Tassida kohale suur ekraan ja projektor ning vaadata nädalavahetusel igasuguseid filme. Muidugi võiks mingeid muid asju ka teha. Näiteks videokaameraga kohale tulla ja ise mingit filmi teha.
Äkki mõni meist on täisealine.
See oleks tore siis ju aga rahvast oleks ikka vaja rohkem[/quote]
Njaa.... raha oleks küll vaja. Oleneb tegelt palju keegi on nõus maksma. Olen kuulnud et kuskil pidavat mingi majakese saama 150 kr. päeva eest. Siis veel toit (ja joogid), filmi vaatamise tehnika, trantsport (mingi buss tellida) Samas, mida rohkem inimesi tuleks, seda vähem peaks keegi maksma.
aga see läheb vist päääris kalliks maksma...Ja see buss...Sellega on khh nii, et see buss peaks siis jube palju maskma minema:roll:.. Aga jahh...Raha on vist ikka vääääääääga maja...
I have to be able to smile throu all this bullshit...
powerslave wrote:Njaa.... raha oleks küll vaja. Oleneb tegelt palju keegi on nõus maksma. Olen kuulnud et kuskil pidavat mingi majakese saama 150 kr. päeva eest. Siis veel toit (ja joogid), filmi vaatamise tehnika, trantsport (mingi buss tellida) Samas, mida rohkem inimesi tuleks, seda vähem peaks keegi maksma.
Maja - 150 EEK Toit, jook - 200 EEK Filmivaatamise tehnika - Tasuta(mul on ekraan ja projektor olemas) Transport - Pole õrna aimugi.. Kui palju inimesi tuleks, siis ei lähekski nii kalliks maksma.