Brasiilia poleks pidanud kaotama.. Ja Portugal võib ennast põlema panna koos oma sita meeskonnaga. Prantsusmaa peab võitma. Eelnevatest mängudest veel seda, et Itaalia pidigi ära tegema.
Ei tohi kaotada. Mul sõber on Portugali poolt ja ma olen Inglismaa poolt alati. Nüüd kui Inglismaa Portugali pärast väljas on, siis lihtsalt see kelle poolt ma nüüd olen(Prantsusmaa) ei tohi jälle kaotada. Muidu mu sõbral veab liga palju ja mul ei vea üldse. Oleksime peaaegu raha vahele pannud, aga viimasel hetkel hüppas sõber alt ära...loodan ka et Prantsusmaa võidab
Nüüd on vaja Saksamaal vähemalt 3. koht välja vaja võidelda, aga finaal tuleb kindlasti huvitav. Olen küll Prantsusmaa poolt, aga ei saa kindel olla, et nad võidavad.
oi rsk....krdi Prantsusmaa :evil: :evil: Ma nii tahtsin et Portugal võidax. Nad lasid samas mitu head võimalust käest. Ja nagu Brasiiliagi hakkas lõpus täiega suruma :wink: aga nad hakkasid mõttetul kukkuma ka lõpus. Aga ega need prantslased paremad polnud...mõlemad näitlesid nii mis kole. aga see kohtunik oli ka mingi eriti leebe..Prantslased said penalti lüüa, aga Portugalil kl ei lasknud, kui seal kastis viga neile tehti. Nüüd ma olen pronksimängus Portugali poolt ja finaalis kindlasti Itaalia poolt...Itaalia lihtsalt peab neile ära tegema!!!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
LadyBug wrote:Yešššš! Saksamaa sai ära!...ma olingi itaalia poolt... kahju muidugi et oma kodumaal kaotasid, aga ikkagi. Ei pegi alati võitma. Nii huvitav mäng oli lisa-ajal...Itaalia surus täiega... no ja kuni tuligi värav;)ja veel kaks. eriti hea... Del piero värav oli eriti ilus ja puhas.
Del Piero oma oli tõesti ilus, kuid minu arust oli Fabio Grosso ühe puutega vasaku jala vint veidike ilusam...
Prantsusmaa pääses täiesti teenitult finaali, mängisid palju ilusamat jalgpalli, kui Portugal. Portugali meeskonna tiblad oleksid pidanud koju sõitma juba 8ndik finaalis. Portugal nagu sakib täiega. Finaalis olen Itaalia poolt...