eerik wrote:Broneerin magamiseks kõige suurema majas oleva diivani, kui seal mõni juhtub üldsegi olema.
Teatan siinoleva postitusega, et ignoreerin eeriku broneerimist totaalselt ja üritan kõige suuremat diivanit, kui seal mõni juhtub üldsegi olema, endale saada. Sest fuck sellised "ma tahaks endale saada sellist asja" postitused. Vaatame, mis miis sa oled peale oma siidreid, eerik.
Küta, Leesmann, küta! Kui sul broneerimistest ükskõik on, siis võid ju voodisse kellegi kaissu ka ronida.
Voodi broneerimine on üks asi, aga ainult täielik mölakas broneerib diivani.
LiveForThis wrote:Päris väike põrand teil seal kui ainult 3-4 inimest sinna magama mahub. Ma pakun, et see on veidi tagasihoidlik kirjeldus teil. Telki mul pole ja ei hakka selleks korraks hankima ka. Magamiskotiga sobib mul magada kus iganes. Ainult et väljas eriti mitte.
Väiksema telgi broneeris Audrey. Üle on (so kontrollitud ja korrastatud) 3 inimese telk. Kui on soovi, võtan kaasa.
Robin Williams'i kurva uudisega seoses tuli teemaks, et võiks kokkutulekul ühe tema filmi ka vaadata. Panin praegu halva filmi hääletuse ja teen ettepaneku pärast Williams'i 5 filmi nomineerida. Kokkutulekul võiksime siis juba jooksvalt otsustada, mis filme me kolmest valituist enim näha tahame, sest vaevalt me kolme jõuame/viitsime.
Tuletan meelde, et need, kes tahavad Kaido vaaritatud šašlõkil hea maitsta, siis täna on viimane päev ülekande tegemiseks. 5€ arvele EE063300335658670007 Kaido Kukk