Kuidas ma kohtasin teie ema
Moderator: Meeskond
Re: Kuidas ma kohtasin teie ema
Ei vaadanud jah. Seitsmenda hooaja alguses andsin lõplikult alla ja hiljem vaatasin vist veel mingit suvalist 8. hooaja osa, mis oli väga igav.
http://mashable.com/2014/04/07/how-i-met-your-mother-alternate-ending-dvd/
Kuna üles filmiti ainult üks stsenaarium, siis ei oska öelda kuivõrd erinev see lõpp originaalist on, aga eks montaažiga ole ka võimalik üht-teist muuta (nagu Soprano lingitud alternatiivne versioon suurepäraselt tõestas), nii et paistab siis sügisel.
Kuna üles filmiti ainult üks stsenaarium, siis ei oska öelda kuivõrd erinev see lõpp originaalist on, aga eks montaažiga ole ka võimalik üht-teist muuta (nagu Soprano lingitud alternatiivne versioon suurepäraselt tõestas), nii et paistab siis sügisel.
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Sarja lõpp oli tõesti väga kaheldava väärtusega ja kõige enam vihkan seda, mis tehti Robin/Barney suhtega, eriti arvestades terve hooaja - fuck it, terve sarja ajal tegelikult - toimunud arendust. Aga mäletan, et peale finale't oli juttu alternatiivsest lõpplahendusest, mis pidi DVD-ga kaasa tulema. On keegi näinud/vaadanud?
Pixie wrote:Sarja lõpp oli tõesti väga kaheldava väärtusega ja kõige enam vihkan seda, mis tehti Robin/Barney suhtega, eriti arvestades terve hooaja - fuck it, terve sarja ajal tegelikult - toimunud arendust. Aga mäletan, et peale finale't oli juttu alternatiivsest lõpplahendusest, mis pidi DVD-ga kaasa tulema. On keegi näinud/vaadanud?
Olen näinud. Lõpp on küll helgemal noodil, kuid
Spoiler :
Kickflick wrote:Pixie wrote:Sarja lõpp oli tõesti väga kaheldava väärtusega ja kõige enam vihkan seda, mis tehti Robin/Barney suhtega, eriti arvestades terve hooaja - fuck it, terve sarja ajal tegelikult - toimunud arendust. Aga mäletan, et peale finale't oli juttu alternatiivsest lõpplahendusest, mis pidi DVD-ga kaasa tulema. On keegi näinud/vaadanud?
Olen näinud. Lõpp on küll helgemal noodil, kuidSpoiler :
Kui ma just väga valesti ei interpreteerinud, siis
Spoiler :
Sellegipoolest oli alternatiivne lõpp sellest andestamatust jubedusest, mis 2014. aasta 31. märtsil eetrisse lasti, kordades parem. Inimesi, kes arvavad, et originaallõpp polnud 9 hooaja loo- ja karakteriarenduse totaalne maha viskamine, on maailmas ilmselt umbes sama palju kui Pink Floydi fänne, kelle arvates nende parim album "Ummagumma" on (ainult paar väga rumalat).