Troonide mäng
Moderator: Meeskond
Re: Troonide mäng
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- LiveForThis
- Ristiisa

Spoiler :
- Spellbound
- Ristiisa

Spoiler :
Kõik ok
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Ühtlasi tahaks tänada LFT'd, kes mulle täna enne Edge of Tomorrow't ühe räige GoT'i spoileri andis 

- LiveForThis
- Ristiisa

Püüan ikka ja alati endast parima anda 
Vähemalt oli see positiivne spoiler.
LiveForThis wrote:Püüan ikka ja alati endast parima anda
Ma ei pea küll viha või vimma vms, sest see oli lihtsalt apsakas ja kõigil võib juhtuda, aga how the fuck see positiivne spoiler oli

Ma olen nüüd selles mõttes kõige sitemas seisus, et olen kogemata veel paari spoileri otsa koperdanud viimase nädala jooksul. Nii et ma tean umbes 3 väga tähtsa tegelase surma ja ilma raamatu geniaalse illustratiivsuse. Nii et suht ei liha-ei kala situatsioon. Lose-lose, nagu öeldakse.
4.9 oli kena, väga hästi lavastatud action-momendid. Muusika oli ka vägev, see theme songile oma spini ja see kummitav puhkpill seal kõrval, was epic. Neil Marshall oskab.
Also, üks naljakas moment
4.9 oli kena, väga hästi lavastatud action-momendid. Muusika oli ka vägev, see theme songile oma spini ja see kummitav puhkpill seal kõrval, was epic. Neil Marshall oskab.
Spoiler :
Also, üks naljakas moment
Spoiler :

Ainult kolmandat raamatut lugenud inimestele:
Spoiler :
Game of Thrones sul on kõik kohad täis mega badass tegelasi ja seisuga s4e9 on sarja scariest bad-ass motherfucker kuramuse Thenn kõigist inimestest. Ma hakkan mingiks massive Joseph Gatti fänniks vist, puhtalt tema töö, MotM viimane ep. See Thenn ja hiljutine Banshee Albino - mingi epic typecasted creepy BAMF karjäär olgu tulemas tal elu lõpuni, liiga hea.
Yeah, ja oligi
EDIT: miks ma endiselt käin, olles lugenud ainult ühe raamatu, imdb teemades. Ei suudaks kolme käe sõrmedel üles lugeda selliseid vaikseid, subtleeliseid spoilereid, mida sealt saanud. Mõned on päris häbitud "millal see juba juhtub?" möönmised kah, muidugi. Lihtsalt naljakas, kuidas ma selleks nädalast-nädalasse suuteline olen, vaadates, et ma olen kõige suurem spoilerfoob, keda ma tean.
Spoiler :
EDIT: miks ma endiselt käin, olles lugenud ainult ühe raamatu, imdb teemades. Ei suudaks kolme käe sõrmedel üles lugeda selliseid vaikseid, subtleeliseid spoilereid, mida sealt saanud. Mõned on päris häbitud "millal see juba juhtub?" möönmised kah, muidugi. Lihtsalt naljakas, kuidas ma selleks nädalast-nädalasse suuteline olen, vaadates, et ma olen kõige suurem spoilerfoob, keda ma tean.

Mul hakkas....
...tõsiselt kahju
Spoiler :
Spoiler :
- LiveForThis
- Ristiisa

Spoiler :