Foorumi kujundus
Moderator: Meeskond
Re: Foorumi kujundus
Einoh, eks ma olen ka mõnes mõttes jalgpalli huviline ja paari mängu ikka satun vaatama, aga lihtsalt irooniline, et posteri keskel ilutseb "Filmiveeb" ja siis poster ise on spordi-üllatus.

Forza wrote:...aga lihtsalt irooniline, et posteri keskel ilutseb "Filmiveeb" ja siis poster ise on spordi-üllatus.
Minu meelest illustreerib see bänner jälle suurepäraselt nii jutuka kui ka foorumi kõige aktuaalsemat teemat, nii et iroonilisus on siia sisuliselt juba ammu infiltreerunud.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Vabandan kõikide spordisõprade ees, kellele ma hingelisi kannatusi põhjustasin. MM on lähenemas ja jään teie variante ootama.
MM'i ajal võiks lihtsalt olla kollane-roheline tekst "filmiveeb" vms.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Kas ma võin nüüd mõnda jalkafoorumisse minna ja seal X-Meni bänneri üles lüüa?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Kõik mis ei ole keelatud, on lubatud. Kui selline võimalus tekib, siis kes sind keelata saab? Eriti kui tolles jalkafoorumis on aktiivsed filmiteemad ja X-Men just kinno tuleb.
Lõpuks mingi (äge) bänner mis meeldib. I like it very much. Go Transformers. 
- Ralf
- love <3
Mkay, midagi ainulaadset siis seekord proovi/vahelduse mõttes, "The Giveri" bänner, mis vahepeal on must-valge ja siis jälle värviline, sest ka osa filmist on must-valge. Arvasin, et GIF-e ei loe, aga töötab küll.
Ralf wrote:Mkay, midagi ainulaadset siis seekord proovi/vahelduse mõttes, "The Giveri" bänner, mis vahepeal on must-valge ja siis jälle värviline, sest ka osa filmist on must-valge. Arvasin, et GIF-e ei loe, aga töötab küll.
Päris shitty näeb välja, no offence.
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Aitäh!
Minu silmale näeb lihtsalt värviline PNG küll samasugune välja antud juhul.
Selle "True Griti" oma olin kyll unustanud, good times
Edit: Sul õigus jah kusjuures, vaatasin sülearvuti ekraani pealt ja sellel oli juba erinevust näha paremal küljel, las olla lihtsalt see värviline.
Minu silmale näeb lihtsalt värviline PNG küll samasugune välja antud juhul.
Selle "True Griti" oma olin kyll unustanud, good times
Edit: Sul õigus jah kusjuures, vaatasin sülearvuti ekraani pealt ja sellel oli juba erinevust näha paremal küljel, las olla lihtsalt see värviline.
GIF-versioon jäi mul nägemata, aga praegune variant meeldib küll väga!