Sama hästi oleks Harry võinud jäädagi oma kättemaksu hauduma, aga ei saanud ju. Siis oleks ainult üks villian Ämbuga möllanud ja actionist oleks väheks jäänud.
Imeline Ämblikmees 2
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Imeline Ämblikmees 2
Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.
Sama hästi oleks Harry võinud jäädagi oma kättemaksu hauduma, aga ei saanud ju. Siis oleks ainult üks villian Ämbuga möllanud ja actionist oleks väheks jäänud.
Spoiler :
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

LiveForThis wrote:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.Spoiler :
Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.
Spoiler :
TheGoodTheBadTheUgly wrote:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Spoiler :
See kostüümi selga tõmbamise põhjus selga tõmbamise põhjuseks (tegelikult oli tõesti väga selgelt välja toodud see), aga kõik sellele eelnev oli ikka kummaline. Pean silmas seda, et
Spoiler :
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

ruut wrote:TheGoodTheBadTheUgly wrote:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Spoiler :
See kostüümi selga tõmbamise põhjus selga tõmbamise põhjuseks (tegelikult oli tõesti väga selgelt välja toodud see), aga kõik sellele eelnev oli ikka kummaline. Pean silmas seda, etSpoiler :
Spoiler :
- LiveForThis
- Ristiisa

TheGoodTheBadTheUgly wrote:LiveForThis wrote:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.Spoiler :
Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Mulle tundub ,et sa ei saanud paljudest asjadest aru kuna film oli liiga keeruline. OEH...Spoiler :
Heh, jah, see film on minu jaoks ilmselgelt liiga keeruline.
Spoiler :
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

LiveForThis wrote:TheGoodTheBadTheUgly wrote:LiveForThis wrote:Pole piisav põhjendus. Kuni senimaani on seda "tõmban kostüümi selga" loogikat ikka kuidagi veenvaks püütud teha, siis praegu see pelk kättemaksuiha küll kuidagi ei põhjenda.Spoiler :
Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru. Film seletas ilusasti lahti miks ta selle kostüüm selga tõmbas.Mulle tundub ,et sa ei saanud paljudest asjadest aru kuna film oli liiga keeruline. OEH...Spoiler :
Heh, jah, see film on minu jaoks ilmselgelt liiga keeruline.Aga kui nüüd tõsiselt jälle rääkida, siis mulle endale tundub, et minu probleemist ei saada aru.
Spoiler :
Spoiler :
Rating R kohta veel see:
Jamie Foxx says that there was a scene before electro fights Spidey in Times Square-- he goes to see his mother. She is angry at what he has become and he kills her.
Samuti Goblini hävitab terve SWAT teami oli cut out. Kahju ;(
- LiveForThis
- Ristiisa

Üsna far fetched ja kaudne see
Ebaveenvaks ta hetkel minu jaoks jääb, aga las ta siis olla. Pole mõtet enam eriti edasi arutada, for obv reasons. Oleme seda teemat juba liiga palju sodinud.
Spoiler :
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Kusjuures mina ka ei mäleta, et selle
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

Ralf wrote:Kusjuures mina ka ei mäleta, et selleSpoiler :
Siis tuleb filmi uuesti vaadata kuna film näitas mis oli selle põhjus.
Spoiler :
- filmiarvustus
- Sõrmuste Isand

Leidsite ka filmi, mille üle jahuda. Film oli ikka suhteliselt juust, olgem ausad. Pole vaja mingid tähendusi kleepida külge asjadele, millel seda ei olnud.
Kostüümi selgatõmbamine oli põhjendatud väga halvasti (lohakas kirjutamine), kuid hardcore fännile kindlasti piisab.
Leidke mingi teine film, millest jahuda, mis oleks seda arutelu ka väärt.
Kostüümi selgatõmbamine oli põhjendatud väga halvasti (lohakas kirjutamine), kuid hardcore fännile kindlasti piisab.
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
http://www.filmiarvustus.eu
Aga mitu Oscari nominatsiooni Imeline Ämblikmees 2 saab?
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

filmiarvustus wrote:Leidsite ka filmi, mille üle jahuda. Film oli ikka suhteliselt juust, olgem ausad. Pole vaja mingid tähendusi kleepida külge asjadele, millel seda ei olnud.
Spoiler :
Soprano wrote:Aga mitu Oscari nominatsiooni Imeline Ämblikmees 2 saab?
Vaevalt ,et saab aga filmi score eest võiks küll saada. Score oli imeline.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

filmiarvustus wrote:Leidke mingi teine film, millest jahuda, mis oleks seda arutelu ka väärt.

Sest
TheGoodTheBadTheUgly wrote:Mulle tundub, et sa ei saanud filmist aru.
TheGoodTheBadTheUgly wrote:Sa ei saanud lihtsalt filmist aru.
- Ralf
- love <3
Muusika oli hea, aga see Electro dubstep ei kõlvanud kuskile. Iga kord, kui see mängima hakkas, oli mul kohe hirm, et lööb kohe põhja alt. Samas see pidi vist elektri juhtimisega kaasnev muusikalaadne müra olema, Spidey isegi kommenteeris ühel hetkel: "I really hate that song" vms. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Pean tunnistama, et mulle meeldis, kuigi Ämblimeest kehastanud Andrew Garfield ei meeldinud. Kuidagi igavaks ja tavaliseks jäi tema näitlejayöö. Selle eest kõrvaltegelastena Emma Stone, Jamie Foxx ja eriti Dane DeHaan oma huvitava karismaga, olid väga sümpaatsed ja mõjusid meeldejäävalt. Seepärast hakkasingi filmi vaadates üsna kiiresti kurikaeltele kaasa elama. Kui hindan Sam Raimi versioonidega võrdlemata, mis mulle alati südamelähedaseks jäävad, siis võib öelda, et tegu oli üle pika aja ühe hea fantaasiafilmiga, mis põnevaid elamusi suutis pakkuda.