Aga jah, Filmiarvustus naeris küll laginal ja noh kahjuks ka vägagi õigustatult
Milliseid FV foorumlasi olete te päriselus kohanud?
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Milliseid FV foorumlasi olete te päriselus kohanud?
Käisime Spelliga "Noad" vaatamas, üheskoos Filmiarvustusega. Olin teda küll varem MängudeÖöl näinud, aga liiga vilksamisi, et seda reaalseks kohtumiseks nimetada. Spell on temaga muidu juba varasemalt juba tihedamalt kokku puutunud.
- filmiarvustus
- Sõrmuste Isand

LiveForThis wrote:Käisime Spelliga "Noad" vaatamas, üheskoos Filmiarvustusega. Olin teda küll varem MängudeÖöl näinud, aga liiga vilksamisi, et seda reaalseks kohtumiseks nimetada. Spell on temaga muidu juba varasemalt juba tihedamalt kokku puutunud.
SpellBoundiga jah oleme varem rohkem kokku puutunud ja suhelnud. LiveforThis esimene kohtumine oli Mängude Ööl ning pean ütlema, et mõnus seltskond kellega kinos käia. Kahjuks 2 inimest jäid tulemata, kes muidu on koguaeg kaasas - 2 veel rohkem üle mõistuse tegelast kui mina
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
http://www.filmiarvustus.eu
Nägin täna vist Jazi ja peaks olema ühe laagriga Pärnumaa Jõulumäe tervisekeskuses, on mul õigus? Või kui mitte siis fuck me ja peaksid oma kadunud õe ülesse otsima. 
Defexer wrote:Nägin täna vist Jazi ja peaks olema ühe laagriga Pärnumaa Jõulumäe tervisekeskuses, on mul õigus? Või kui mitte siis fuck me ja peaksid oma kadunud õe ülesse otsima.
Oota, kumb siis enne: Jaz peab sind panema ja siis oma õe üles otsima või vastupidi?

Defexer wrote:Nägin täna vist Jazi ja peaks olema ühe laagriga Pärnumaa Jõulumäe tervisekeskuses, on mul õigus? Või kui mitte siis fuck me ja peaksid oma kadunud õe ülesse otsima.
Ma nägin Jaz'i eile Tartus ja see oli 100% tema (pilditõestus on olemas)... nii et hakkame fuckima.
Soprano wrote:Ma nägin Jaz'i eile Tartus ja see oli 100% tema(pilditõestus on olemas), sest võitis kõik mängud
Muidu on Soprano vist kõige lag'isem inimene, keda tean - Dreami command'i (!quote ano, tule) täitmiseks kulus mingi 3 aastat?
Aga jah, paraku on neist ca. viiest korrast, kui Defexer on end mind nägevat väitnud, siiani (minu teada) tõene ainult kokkutulekul kohtumine. Ära ole väga kurb, Def!
See on muide esimene kord kui ma väidan, et ma kuskil sind näinud olen v.a kokkutulek. 
Ja ma võiks vanduda, et Jaz töötab salaja Tallinnas Surfhouse'i poes ekstreemspordivarustuse spetsina, aga kus sa sellega. Tegelikult, Jaz, oleks viisakas inimeste lollitamine lõpetada ja üles tunnistada, et sind klooniti pärast seda, kui see vasikaprojekt peesse läks.
Defexer wrote:See on muide esimene kord kui ma väidan, et ma kuskil sind näinud olen v.a kokkutulek.
Viis oli võib-olla liialdus, aga esimene kord see ka kohe kindlasti polnud ...
Tere neiu, jäite just silma oma ääretult ilusa kehahoiakuga teisipäeval kinos, tükk aega mõtlesin kas tulla ligi ja öelda paar ilusamat sõna teile kauni teisipäeva puhul või mitte aga siiski miski hoidis mind tagasi.
Jep, tean, et see oli tegelikult rohkem Defexeri huumor, kui mingi tegelik "vist nägin", aga ikkagi!
tuusla wrote:Tegelikult, Jaz, oleks viisakas inimeste lollitamine lõpetada ja üles tunnistada, et sind klooniti pärast seda, kui see vasikaprojekt peesse läks.
Oeh, kartsingi, et varem või hiljem viib keegi niidiotsad kokku
JazZ- wrote:Muidu on Soprano vist kõige lag'isem inimene, keda tean - Dreami command'i (!quote ano, tule) täitmiseks kulus mingi 3 aastat?
Tegin isegi selle üle nalja:
Spoiler :
Spoiler :
+ Audrey*
* WHAT FILM LIVE Tartus
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
Miski on su nimekirjas valesti, Dream*
*või olen mina pime
*või olen mina pime
Spoiler :
Appi, tuusla, ofc! Neid seeni ma juba nii kergelt ei unusta!
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015