Möla!
Moderator: Meeskond
Re: Möla!
Ralf wrote:Pole vaja kommenteerida kõike, mida ma teen või ütlen, kuluta oma aega mõistlikumalt.Aga noh, ega väga pole mõtet panna, kes pole kibestunud tont ja siirast huvi tunneb, leiab ka Facebookist.
Minu aja kasutamine on minu asi, hetkel leidsin, et on asjalik seda kommenteerida. Ja kibestunud tont? Coming from you?

- Ralf
- love <3
Kui mõttetu provotseerimine lõbu pakub, siis lase käia... Alati pole ka mõtet, eriti kui keegi vihjab, et võid kuskilt midagi head saada tasuta.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ma vaatan, et Robert on eelmine kuu foorumis käinud, kuid viimane postitus on aastast 2012. Merilini nimelised isikud on tavaliselt mingi mimzu91 vms laadsete kasutajanimedega ja ei püsi siin kuigi kaua.
imo
imo
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Tore, et nad nii üldiseid nimesid valivad muidu, kuigi miski ütleb mulle, et nad ei arvestanud, et teise nimega inimesed hakkavad Facebookis sobilikke sõpru hailaitima 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora

s-s-s-s-samba breaker!
Päevik | 2021

Alati mõelnud, et kui tudengid usa filmides lõpuaktuse ajal need tekkelid vms need mütsid on, õhku viskavad, kas nad pärast:
a) jätavadki need maha
b) võtavad kellegi suvalise oma
c) jätavad alati enne viskamist meelde, milline nende oma on ja pärast on suur hunnik, kus mingi tõendi vastu neid kätte saab
Ise panustan b peale.
a) jätavadki need maha
b) võtavad kellegi suvalise oma
c) jätavad alati enne viskamist meelde, milline nende oma on ja pärast on suur hunnik, kus mingi tõendi vastu neid kätte saab
Ise panustan b peale.

Kas nad mitte koolilt ei laena neid outfitte?
Päevik | 2021