Filmiveeblased, tulge kapist välja!
Moderator: Meeskond
Re: DarkSky, tule kapist välja!
Avaldan tõe, olen homo...
No näed, polnudki ju nii raske. Nüüd on kõigil kergem tunne. 
Kickflick wrote:No näed, polnudki ju nii raske. Nüüd on kõigil kergem tunne.
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Ai, jäimegi kõik uskuma! Ühesõnaga oled ikkagi hetero.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Muidugi hetero, kes siis veel?
Nüüd üks tagasihoidlik palve ka. Eemaldage nüüd mu kasutajanimi pealkirjast. Olen sünnist saati kapist väljas ja hetero mis hetero.
Nüüd üks tagasihoidlik palve ka. Eemaldage nüüd mu kasutajanimi pealkirjast. Olen sünnist saati kapist väljas ja hetero mis hetero.
Re: Filmiveeblased, tulge kapist välja!
Kickflick wrote:Kõik inimesed pidid tegelikult biseksuaalsed olema, aga kuna ühiskond mõistab omasooiharlust nii hukka, siis enamik inimesi lihtsalt häbenevad ja kardavad seda homovärki proovida. Teaduslikult tõestatud.
Tundub, et neid "teaduslikult tõestatud" fakte teevad isikud, kes on ise kas homod või biseksuaalid.
Defexer wrote:Tundub, et neid "teaduslikult tõestatud" fakte teevad isikud, kes on ise kas homod või biseksuaalid.
Sa ise oled homo, jah?
Rassu wrote:Defexer wrote:Tundub, et neid "teaduslikult tõestatud" fakte teevad isikud, kes on ise kas homod või biseksuaalid.
Sa ise oled homo, jah?
Ma ei tee selliseid teaduslike uuringuid seega mitte, tänan küsimast.
Defexer wrote:Rassu wrote:Defexer wrote:Tundub, et neid "teaduslikult tõestatud" fakte teevad isikud, kes on ise kas homod või biseksuaalid.
Sa ise oled homo, jah?
Ma ei tee selliseid teaduslike uuringuid seega mitte, tänan küsimast.
Kas homod saavad olla ainult inimesed, kes teaduslikke uuringuid teevad? Nagu muidu ei võta homoakadeemia neid vastu, kui mõnda teadusartiklit ette näidata pole?
JazZ- wrote:Kas homod saavad olla ainult inimesed, kes teaduslikke uuringuid teevad? Nagu muidu ei võta homoakadeemia neid vastu, kui mõnda teadusartiklit ette näidata pole?
Ei aga kui tuleb jutuks, et kõik inimesed on väheke bi'd siis ega hetero selliseid uuringuid läbi ei vii, sest vastasel juhul oleks tulemus hoopis teine. Asi pole selles, et hetero ei julge tunnistada vaid pigem süsteem on nii loodud ja kes teisiti sünnib siis on tegemist haigusega/hälvega. Nimetage kuidas ise soovite.
- Ralf
- love <3
Re: Filmiveeblased, tule kapist välja!
Vist kõige rumalam asi, mida sa kunagi öelnud oled.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Filmiveeblased, tule kapist välja!
Ralf wrote:Vist kõige rumalam asi, mida sa kunagi öelnud oled.
Ei omistaks seda tiilit säärase kergusega.

Defexer wrote:Ei aga kui tuleb jutuks, et kõik inimesed on väheke bi'd siis ega hetero selliseid uuringuid läbi ei vii, sest vastasel juhul oleks tulemus hoopis teine.
Väidad siis, et heterod ei suuda objektiivselt uuringuid läbi viia?
Defexer wrote:Ei aga kui tuleb jutuks, et kõik inimesed on väheke bi'd siis ega hetero selliseid uuringuid läbi ei vii, sest vastasel juhul oleks tulemus hoopis teine.
Njah, selles suhtes on Defexeri jutus tõetera sees, et kui hetero viiks läbi uuringu, mis tõestaks, et kõik inimesed on tegelikult vähemalt bi-d, siis oleks tegu ju paradoksiga?
Defexer wrote:Asi pole selles, et hetero ei julge tunnistada...
Lol, kui hetero "tunnistaks" (vähemalt seda, mida ma eeldan, et sa silmas pead), siis poleks tegu ju nagunii heteroga?
Defexer wrote:Kes teisiti sünnib siis on tegemist haigusega/hälvega. Nimetage kuidas ise soovite.
Sellisel juhul "hälbeks", sest see mõiste on antud kontekstis vähemalt sisuliselt õige.