Päev pärast homset
Moderator: Meeskond
V wrote:some just aint never satisfied.Robert wrote:Eriefektid on ikka VÄGA head. Alates hiidlainest ja lõpetades külmunud New Yorkiga. Aga stoori oli muidu tüüpiline, aga seda filmi saab ainult kinos korralikult vaadata. Või noh, piisavalt hea kodukinosüsteem sobib kah.
6/10.
On tüüp inimesi,kes leiavad igas asjas halba.Mis k*di tüüpiline.See põhines faktidel,mis toimuvad ka reaalsuses.Globaalne soojenemine juba hävitas linna maamuna peal.New Orleans.Suurim katastroof USA ajaloos.Need faktorid ja muu ,millest jutt käis.See võib juhtuda üsna peagi ka reaalsuses.
"tüüpiline"...mis asi on tüüpiline? reaalsus?
----
rääkides effektidest ja mitte storyst,siis vapustavad.
No ma ei tea, see oli ju ainult tema arvamus! Ja ega sa ise ka koguaeg filmidega rahul ole goosh!
There was a HOLE here. It's gone now.
Khmm... Roberti tekstis polnud ju mitte ühtegi väidet reaalsuse puudumise kohta. Et tegu on tüüpilise teosega on ju sulatõsi ("maailma tabab katastroof" filme on küllaga ("Armaggedon", "Deep Impact", "The Core" kui nimetada paari), "peategelane(?) läheb teist hädakoldest väljatooma" filme on kah hulgim ("Daylight" on esimene mis pähe tuleb).
Üldiselt: vaadata kõlbas. Vähemalt treileritest jäi küll mulje, et loodukatastroof mängib suuremat rolli, aga see kahjuks ei pidanud paika (palju teda näidati? Kümmekond minutit ja siis keskendus lugu päästemissioonile). Paar ettearvatavat sumra ning jänkilik happy ending nagu tavaks... 4,5/10
Üldiselt: vaadata kõlbas. Vähemalt treileritest jäi küll mulje, et loodukatastroof mängib suuremat rolli, aga see kahjuks ei pidanud paika (palju teda näidati? Kümmekond minutit ja siis keskendus lugu päästemissioonile). Paar ettearvatavat sumra ning jänkilik happy ending nagu tavaks... 4,5/10
- Ralf
- love <3
Kinos vaadates oli film lihtsalt - ütleme nüüd ausalt - stunning. Väga võimsad eriefektid ja mitte sugugi läbinähtav CGI.
Paraku aga hiljem, teistkordsel vaatamisel ei läinud teose seedimine sugugi hästi ja mul on tunne, et nende eriefektidega oleks filmil hea edu olnud, kui nad kõike ülejäänut oleksid lihvinud.
Üldiselt (vastupidiselt paljudele ameeriklastele) mulle Emmerichi filmid meeldivad, eriti tasuks mainida "Godzilla", mida otse loomulikult kõik vihkavad, ent mida mina nautisin.
5,5/10 eriefektide eest.
Paraku aga hiljem, teistkordsel vaatamisel ei läinud teose seedimine sugugi hästi ja mul on tunne, et nende eriefektidega oleks filmil hea edu olnud, kui nad kõike ülejäänut oleksid lihvinud.
Üldiselt (vastupidiselt paljudele ameeriklastele) mulle Emmerichi filmid meeldivad, eriti tasuks mainida "Godzilla", mida otse loomulikult kõik vihkavad, ent mida mina nautisin.
5,5/10 eriefektide eest.
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 17:33, edited 1 time in total.
- lostinthemist
- Ristiisa

- _eesti999_
- Bond, James Bond

Oldermann wrote:mul on küsimus, et miks need hundid, sellised üleloomulikult agresiivsed olid? isegi pöörased ilmastiku muutused, eti tohiks neid sellisteks muuta?
Arvan, et see on kuidagi seotud loomade kuuenda meelega.
Siin siis ka pisut sellest:
http://www.lemmikajakiri.ee/est/?articleID=459
http://www.postimees.ee/110105/online_uudised/153788.php