Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Moderator: Meeskond
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Mul hetkel ei ole veel blogi tehtud, aga kindlasti teen. Hetkel panen enda topid siia kirja.
Last edited by brixxx on 16. August 2014, 00:09, edited 1 time in total.
Re: brixxx blogi
Jõudu!
Kõige hullem on blogi nime välja mõtlemine kuna plaan teha üldine blogi, kuhu kirjutan kõike mis mind huvitab.
Need variandid kõige lihtsamad jah. Eks vaatab, arvan järgmise nädala jooksul üritan teha blogi ning panna mõned topid üles. Mul tegelikult mõne näitlejate top 10 playliste youtubis tehtud. Ükspäev üritasin teha action filmide ja jõhkrate action filmide top 10. Action filmide top 10 probleem oli selles, et 3 kindlat lemmikut on ("Face/Off", "Air Force One" ja "The Game"), aga ülejäänud on juba sellised, mis kõik enam vähem meeldisid. Jõhkrate action filmide top 10 kohta oli eriti raske teha. Sylvester Stallone ja Jean-Claude Van Damme filmid veel sobivad sinna topi, aga ei ole kindel, kas siiski panen Liam Neesoni ja Michael Caine filme jõhkrate action filmide toppi, kuigi võib öelda suht märul on filmid "Taken" ja "Shiner".
- filmiarvustus
- Sõrmuste Isand

Palun liitu minu blogiga ja hakka kirjutama... 
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
http://www.filmiarvustus.eu
Eile tegin wordpressi.org blogi disaini valmis nüüd uurin edasi. Loodan lähima nädala jooksul valmis saada. Kõige raskem blogi juures on nime välja mõtlemine kuna tahaks peale kultuuri veel kirjutada blogis veel tehnikast ja ITst, aga hetkel on nimevalik lähtutud sellest, et blogis kirjutan ainult kultuurist.
Re: Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Sai lõpuks tehtud blogi ning nimeks sai Kultuuri Võlu ehk blogi kultuurist - siin.
- Ralf
- love <3
Jeee!!
Olen Su püsilugeja nüüd.

Olen Su püsilugeja nüüd.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Arvustused:
1. Guardians of the Galaxy (2014)
2. The Expendables 3 (2014)
Listid:
1. 2014 vaadatud
2. TOP: Harrison Fordi filmid
1. Guardians of the Galaxy (2014)
2. The Expendables 3 (2014)
Listid:
1. 2014 vaadatud
2. TOP: Harrison Fordi filmid
Olen viimastel päevadel 3 head draama filmi vaadanud - nende kohta kirjutasin blogisse arvutused:
* Any Day Now (2012) - 8/10 - arvustus;
* Shining Through (1992) - 6/10 - arvustus;
* Still Mine (2012) - 7/10 - arvutus.
Minu edasised plaanid blogiga on kirjutada arvustusi, hetkel on arvustute teemadeks - filmid, seriaalid, teater, muusika ja kirjandus, aga ma ei garanteeri, et hakkan kunagi arvustama nt. kunsti.
Teha erinevaid liste, mis mul mõttes on ühesõnaga panna sinna kõik enda ideed kirja nii põhjalikult kui tahan, mille üle siin foorumis pigem hakatakse vinguma, miks on vaja pidevalt liste teha või nii põhjalikult arvustada või uurida.
Eks see oli ka üks põhjus miks hakkasin pidama blogi kuna mul on väga palju ideid ja liste mida võiks kirja panna kuna olen selles suhteliselt põhjalik, siis tavaliselt eriti kedagi ei huvita või peetakse mõtetuks minu tekitatud teemasid foorumis, siis mõtlesin panen lihtsalt kirja.
Aga kuna pidevalt ei viitsi ka kirjutada blogisse, siis minu blogi on ikka selline, et kirjutan sinna siis kui vaim peale tuleb.
Plaan on blogi uuesti ise disainida ning kirjutada blogi funktsionaalsus algusest peale uuesti, et sinna panna mitmed automaatsed lahendused külge nt. kui postitan ühe Michael Douglase filmi, siis automaatselt läheks Michael Douglase vaadatud filmide listi ning ka ajaliselt õigesse järjekorda. Kui uus blogi on arendatud, siis muudan blogi asukohta.
* Any Day Now (2012) - 8/10 - arvustus;
* Shining Through (1992) - 6/10 - arvustus;
* Still Mine (2012) - 7/10 - arvutus.
Minu edasised plaanid blogiga on kirjutada arvustusi, hetkel on arvustute teemadeks - filmid, seriaalid, teater, muusika ja kirjandus, aga ma ei garanteeri, et hakkan kunagi arvustama nt. kunsti.
Teha erinevaid liste, mis mul mõttes on ühesõnaga panna sinna kõik enda ideed kirja nii põhjalikult kui tahan, mille üle siin foorumis pigem hakatakse vinguma, miks on vaja pidevalt liste teha või nii põhjalikult arvustada või uurida.
Eks see oli ka üks põhjus miks hakkasin pidama blogi kuna mul on väga palju ideid ja liste mida võiks kirja panna kuna olen selles suhteliselt põhjalik, siis tavaliselt eriti kedagi ei huvita või peetakse mõtetuks minu tekitatud teemasid foorumis, siis mõtlesin panen lihtsalt kirja.
Aga kuna pidevalt ei viitsi ka kirjutada blogisse, siis minu blogi on ikka selline, et kirjutan sinna siis kui vaim peale tuleb.
Plaan on blogi uuesti ise disainida ning kirjutada blogi funktsionaalsus algusest peale uuesti, et sinna panna mitmed automaatsed lahendused külge nt. kui postitan ühe Michael Douglase filmi, siis automaatselt läheks Michael Douglase vaadatud filmide listi ning ka ajaliselt õigesse järjekorda. Kui uus blogi on arendatud, siis muudan blogi asukohta.