- Uurisin natuke asja ja mul peaks olema:
- Kontrektofoobia
- Kolpofoobia
- Medomalakufoobia
- Ithüfallofoobia
- Heterofoobia
Foobiad
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Foobiad
Sain taaskord kinnitust oma suutmatusele olla samas ruumis tsentrifuugiva pesumasinaga. Iga kord hakkan kartma, et kogu värgendus lendab kohe-kohe õhku ning tekib soov joosta kuskile peitu. Naljakas, sest töö juures kasutan igapäevaselt tsentrifuugimist (mitte pesu pesemisel, mind you, vaid vingem tehnika
).
- LiveForThis
- Ristiisa

Olen üsna foobiline lollide inimeste suhtes.
-
kiisuplikamiisu
- Teadmata kadunud

Mina kardan kõrgust, treppist alla tulemist, äikest mis on öösiti ja vanu lifte kardan
kiisuplikamiisu wrote:vanu lifte kardan
Ja õigesti teed!
"Foobia" on ehk liiga tugev sõna, aga iga kord liftist väljudes on natuke selline tunne nagu keegi* oleks otsustanud mulle elamiseks veel ühe võimaluse anda (nice try, aga pärast hetkelist "hakkan nüüd paremaks inimeseks" mõtet, pöördun alati oma vanade eluviiside, mis suuremas osas seisnevad cat-kalendri uue GUI põrgusse needmises jms, juurde tagasi).
Igatahes, kui varem tundsin ennast liftides lihtsalt pisut ebamugavalt, siis eile juhtuslin lugema põnevat artiklit ajaloo suurimatest liftiõnnetustest ja "Final Destination 2" vastav stseen tundub nende kõrval nagu väljavõte toredast koguperefilmist.
Kuigi never ever say never ever, siis NEVER EVER ei sõida ma enam ühegi liftiga.
* http://www.youtube.com/watch?v=gv9hrQzU0cA ?