Aasta treiler 2013
Aasta treiler 2013
Man of Steel
The Secret Life of Walter Mitty
Gravity
Rush
Star Trek Into Darkness
The Secret Life of Walter Mitty
Gravity
Rush
Star Trek Into Darkness
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Aasta treiler 2013
Esitasin Gravity ja Evil Dead`i. Kahju, et viimane sisse ei saanud
Gravity trailer ja sellele eelnenud minitrailerid olid kõike seda, mida üks trailer tegema peab - sense of awe and mystery.
Gravity trailer ja sellele eelnenud minitrailerid olid kõike seda, mida üks trailer tegema peab - sense of awe and mystery.
Esitasin Walter Mitty ja Star Treki. Valin viimase, sest see kohe tõmbas kinno filmi vaatama.
STiD oleks muidu valinud, aga hääl läks Man of Steelile selle esimese, veits lotriliku, treileri poole. Too oli väga impressive ikka, kuigi ma arvan, et see oli pigem tiiser vist.

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Ülinapilt Graviti, Man of Steel'i ees.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Huvitav, aga mul hetkel ei meenugi üldse Star Trek Into Darkness treiler... Rõõm näha, et Walter Mitty mahtus sisse. Kui siin valikus ei oleks Gravity't oma suure gravitatsiooniga enda poole tõmbamas, siis lähekski mu hääl Mitty'le - hea muusikaga, lõbus ja seikluslik treiler ning mis kõige tähtsam, tekitas huvi. Man of Steel teaser oli ka muidugi naelapea pihta.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Viiest võimalikust meeldis Soprano nimetatud põhjustel enim The Secret Life of Walter Mitty — üks vähestest treileritest sel aastal, mida kinos oodata.
"Gravity" treiler võlus küll ära. Siin kategoorias pole raskusi hääle andmisega.
Minu esitatud kandidaadid olid seejuures "American Hustle" ja Õunpuu "Free Range".
Minu esitatud kandidaadid olid seejuures "American Hustle" ja Õunpuu "Free Range".
Gravity treiler oli väga hea, just nagu filmgi. Hääl aga läks "The Secret Life of Walter Mitty"-le, kuna treiler oli filmist krodades parem. Just tänu treilerile filmi vaatama läksingi.
Nomineerisin Gravity ja Rush'i. Hääle sai esimene.
Muidugi ka Man of Steel'i õrritaja-treiler oli super, a see on minu jaoks juba 2012 teema.
Muidugi ka Man of Steel'i õrritaja-treiler oli super, a see on minu jaoks juba 2012 teema.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Star Trek Into Darkness