We're The Millers
Don Jon
The Secret Life of Walter Mitty
Frozen
The Conjuring
Aasta üllataja 2013
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Aasta üllataja 2013
Erilisi üllatusi siin listis nii väga polegi.
Aga valisin Frozeni, sest mina kui Disney animatsioonide mitte sugugi agar austaja/vaataja olin siiralt üllatunud, et Frozen suudab nii südamesse minna. Ju siis aastad koos Pixariga on Disney stuudiole ka midagi õpetanud.
Aga valisin Frozeni, sest mina kui Disney animatsioonide mitte sugugi agar austaja/vaataja olin siiralt üllatunud, et Frozen suudab nii südamesse minna. Ju siis aastad koos Pixariga on Disney stuudiole ka midagi õpetanud.
Valisin Don Joni, kuigi The Conjuring väga kaugele maha ei jää. Ootasin palju vähem, kuid mõlemad filmid suutsid positiivselt üllatada.
- Ralf
- love <3
"We're the Millers" - teistest juba ootasin head, nii et nad polnud just üllatajad.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Minu jaoks oli aasta üks suurimaid positiivseid üllatajaid kahtlemata "Prisoners". Aga miks mitte ka "Pain & Gain".
Välja pakutud viiest filmist valin "Don Jon"-i, mis üllatas sellega, et ei olnud mitte lihtsalt hea, vaid väga hea. "Frozen"-it ei ole näinud ja teised kolm ei suutnud küll üldse üllatada.
Välja pakutud viiest filmist valin "Don Jon"-i, mis üllatas sellega, et ei olnud mitte lihtsalt hea, vaid väga hea. "Frozen"-it ei ole näinud ja teised kolm ei suutnud küll üldse üllatada.
Mind üllatas Millerite seiklus, kuna seda vaatama minnes polnud absoluutselt filmi tausta uurinud ja tulem oli kindlasti möödunud aasta parimaid komöödiaid, kus naerda sai päris palju!
The Conjuring oli ka päris tore (loe: õudne) õudukas üle pika aja ja üllatas samuti positiivselt. Negatiivne üllatus oli aga Walter Mitty seiklus, kuna väga õnnestunud treileri põhjal ootasin enamat.
The Conjuring oli ka päris tore (loe: õudne) õudukas üle pika aja ja üllatas samuti positiivselt. Negatiivne üllatus oli aga Walter Mitty seiklus, kuna väga õnnestunud treileri põhjal ootasin enamat.
What Kaido said!
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com
Minu kandidaadid olid "The Lifeguard" ja "The East". Siin kategoorias jätan hääletamata.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Forza wrote:Pole mitte ühtegi näinud, jääb hääletamata.