Invaliidid
Moderator: Meeskond
Invaliidid
kuidas teie suhtute invaliididesse filmiveebi elanikud?
Nojah...vahel (üldiselt harva) kisub suu muigele küll....kuigi ma väga hästi tean, et nende üle naerda pole üldsegi ilus..
nemad ei pruugigi oma invaliidsuses süüdi olla..
ülidselt ma ei taha ega püüagi nende üle naerda ja teistele ütlen ka, et nii pole ilus...neid tulex aidata hoopis.
Neisse tuleb suhtuda nagu tavalistesse inimestesse!
Kuigi see võib vahel väga raske olla.
ülidselt ma ei taha ega püüagi nende üle naerda ja teistele ütlen ka, et nii pole ilus...neid tulex aidata hoopis.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Ei oskagi öelda, kuidas suhtun...Ei suhtugi kuidagi.
Selles mõttes, et ei naera küll nende üle kunagi. Väga inetu on naerda invaliidide üle. Seda teeks küll ainult mõistuselt puudulik inimene. See on umbes nagu väiksed lapsed:" Ha-ha-haa! Vaata kui paks see on!!" või "Hahahahaaa! Vaata selle riideid! Mingi eriline nõmekas!"
Invaliidide asemel ei tahaks mitte IIALGI olla. Tunnen neile kaasa sellepärast, mida kõike nad taluma peavad. Kui ma oleks võlur, siis teeksin nii, et ühtki invaliidi poleks.(tobe mõte)
Kui näen tänaval invaliidi, siis ikka vaatan teistmoodi tavaliselt. Ma ei saa sinna midagi parata. Teine asi on, kui oled inimesega kaua tuttav, siis lõpuks ei märkagi, et ta kuidagi teistsugune oleks.
Selles mõttes, et ei naera küll nende üle kunagi. Väga inetu on naerda invaliidide üle. Seda teeks küll ainult mõistuselt puudulik inimene. See on umbes nagu väiksed lapsed:" Ha-ha-haa! Vaata kui paks see on!!" või "Hahahahaaa! Vaata selle riideid! Mingi eriline nõmekas!"
Invaliidide asemel ei tahaks mitte IIALGI olla. Tunnen neile kaasa sellepärast, mida kõike nad taluma peavad. Kui ma oleks võlur, siis teeksin nii, et ühtki invaliidi poleks.(tobe mõte)
Kui näen tänaval invaliidi, siis ikka vaatan teistmoodi tavaliselt. Ma ei saa sinna midagi parata. Teine asi on, kui oled inimesega kaua tuttav, siis lõpuks ei märkagi, et ta kuidagi teistsugune oleks.
LadyBug wrote:Nojah...vahel (üldiselt harva) kisub suu muigele küll....kuigi ma väga hästi tean, et nende üle naerda pole üldsegi ilus..
Samad sõnad.
There was a HOLE here. It's gone now.
Eile sain tunda mis on invaliidsus...
mitte päris otseselt aga siiski...
Juhtus õnnetus-nüüd ei saa kõndida...noh mitte päris, aga tõeliselt raske ja valus on kõndida..(praktiliselt võimatu)
ja kui mainisin et ennest suu kisub muigele.....siis ei juhtu seda enam vist.
mitte päris otseselt aga siiski...
Juhtus õnnetus-nüüd ei saa kõndida...noh mitte päris, aga tõeliselt raske ja valus on kõndida..(praktiliselt võimatu)
ja kui mainisin et ennest suu kisub muigele.....siis ei juhtu seda enam vist.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
- Ralf
- love <3
Vahel naeran ja hakkab kahju. See on minu jaoks paratamatu, et kõigepealt naerupugin ja siis taibates kaastunne.
http://www.rate.ee/users/tsensuur näiteks.
Vahel naeran ja hakkab kahju. See on minu jaoks paratamatu, et kõigepealt naerupugin ja siis taibates kaastunne.
Ei näe mina ka selles inimeses mitte kui midagi naljakat ega naerma ajavat. Õnneks.