Troonide mäng
Moderator: Meeskond
Re: Troonide mäng
http://www.youtube.com/watch?v=5Krz-dyD-UQ Võib sisaldada spoilereid esimesest hooajast.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- LiveForThis
- Ristiisa

- DaydreamDiamond
- Ristiisa

It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
4x2 delfi public stiilinäide, enne kui episood muidugi eesti teleekraanidele jõuab (ei reaalselt, see on spoiler):
Spoiler :
Pole nagu tõesti kunagi nii haiget spoilerit näinud. Koheselt lahti lasta see inimene. Hea, et raamatud loetud
.
- LiveForThis
- Ristiisa

4x2
Kauaoodatud moment, aga ometigi tekkis rõõmsate emotsioonide keskel ka ohtralt kaastunnet ja haletsust.
Got`i stsenaristid, armastan teid!
Sigur Ròs - The Rains of Castamere
https://www.youtube.com/watch?v=w3QW8PVyyNM
Kauaoodatud moment, aga ometigi tekkis rõõmsate emotsioonide keskel ka ohtralt kaastunnet ja haletsust.
Got`i stsenaristid, armastan teid!
Sigur Ròs - The Rains of Castamere
https://www.youtube.com/watch?v=w3QW8PVyyNM
- Spellbound
- Ristiisa

Mul hakkas temast isegi kahju. See, mis ta on ja mis temast sai, polnud tema valik. Koletis sai temast teistel põhjustel.
Viimane kaader...jube ja siis Sigur Rosi lauluke
Spoilers. Seems legit.
Viimane kaader...jube ja siis Sigur Rosi lauluke
Spoilers. Seems legit.
Spoiler :
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Täiesti haige käitumine delfi poolt ikka. Mõtled, et oled igasugust madalalaubalisust näinud neilt, aga see on midagi uut. Nii tore, et ma ise seda ei avastanud, oleks väga kuri olnud ikka. Seetõttu sain hea üllatuse osaliseks täna. Super osa.

Spellbound wrote:Mul hakkas temast isegi kahju. See, mis ta on ja mis temast sai, polnud tema valik. Koletis sai temast teistel põhjustel.
wat. Räägi lähemalt. On mul midagi väga olulist märkamatuks jäänud? Ma pole raamatuid lugenud ja seriaali episoode olen ainult ühe korra vaadanud ning siiani pole ma mingit "vabandust" tema iseloomule ja käitumisele leidnud. Kõik teda ümbritsevad tegelased on temast paremad olnud ja teda pigem headuse poole suunanud.
- Spellbound
- Ristiisa

eerik wrote:Spellbound wrote:Mul hakkas temast isegi kahju. See, mis ta on ja mis temast sai, polnud tema valik. Koletis sai temast teistel põhjustel.
wat. Räägi lähemalt. On mul midagi väga olulist märkamatuks jäänud? Ma pole raamatuid lugenud ja seriaali episoode olen ainult ühe korra vaadanud ning siiani pole ma mingit "vabandust" tema iseloomule ja käitumisele leidnud. Kõik teda ümbritsevad tegelased on temast paremad olnud ja teda pigem headuse poole suunanud.
Ütled, et oled seriaali episoode vaadanud ainult ühe korra ja raamatuid pole lugenud ning tahad, et ma spoilerdaksin nii mis hirmus?
Fine
Spoiler :
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

eerik wrote:Ei ole eriti veenev põhendus aga OKEI...
Tegelase jaoks piisav ning tuleb välja, et ka minu.
LEVEL 1
LEVEL 1
Spellbound wrote:FineSpoiler :
Spoiler :
Kas Spellil oli Hitlerist ka kahju?
Päevik | 2021