Vaata "Tujurikkuja" sketše järel!
Vaata vanaasta õhtul ETV pealt eetris olnud hittsaate "Tujurikkuja" sketše. Kokku oli seekord Märt Avandi ja Ott Sepa naljasaates üheksa sketši. Kuidas seekordsed sketšid meeldisid?
Loe täielikku tutvustust siit
Vaata "Tujurikkuja" sketše järel!
Moderator: Meeskond
Re: Vaata "Tujurikkuja" sketše järel!
Savikas feat. Kuzzer "Kaunis maa" ftw. liiga hea.
Rändnäitus Estonia, Apteek ja Sepik meeldisid ka. Riigibussi sketš meeldis kõige vähem. Ülejäänud OK. Viimane sketš päästis saate. 
CM-Girl wrote:Savikas feat. Kuzzer "Kaunis maa" ftw. liiga hea.Rändnäitus Estonia, Apteek ja Sepik meeldisid ka. Riigibussi sketš meeldis kõige vähem. Ülejäänud OK. Viimane sketš päästis saate.
Riigibuss oli päris hea, võttis maakpiirkondade arengu ja riigi kohalolu seal hästi kokku.
-
kuits
- Registreerimata kasutaja

eks viimane video pani asjad paika 
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Päris hea kraam oli. Riigibuss oli masendavalt silmaauku.
Mil eelmise aasta muusikaline pala oli musikaalse koha pealt mulle meeldivam, oli seekord tolle iva isegi rohkem naelapea pihta. Üldiselt väga hea kraam
Mil eelmise aasta muusikaline pala oli musikaalse koha pealt mulle meeldivam, oli seekord tolle iva isegi rohkem naelapea pihta. Üldiselt väga hea kraam
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Riigibuss ja Estonia meeldisid kõige enam, sest olid kõige andekamad. Edgar oli iseenesest naljakas, aga nagu Koit Toome videoga, jääb see kahjuks aastate pärast inimestele kõige rohkem meelde. Rõhutakse kõigele obvioossele. Edekabeli Edgar-Näosaate mashup oli mu arust isegi parem. All in all, veidi üle keskpärase aasta. Parem kui eelmine, vist, aga 2010 tasemele ei jõudnud.

-
villy3434
- Registreerimata kasutaja

Delfilik (vigane) pealkiri. Vaata sketše JÄREL? See pole eesti keel. Eesti keeles oleks "uuesti" või "TAGANTJÄRELE".