Sõida vihaga 3D

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Sõida vihaga 3D

Post by brixxx »

Üks põhjus miks mulle see film ka eriti peale ei läinud oli teel olemise film, need mulle eriti ei meeldi. Hiljuti vaatsin filmi ''Ghost Rider: Spirit of Vengeance'', mis tundus peaagu sama film kui ''Drive Angry''. Mina ei saanud terve filmi jooksul aru, kas Nicolas Cage tegelaskuju on inimene või kes ta on ja mille eest ta päästab oma lapselast, alles lõppus sain teada kui Nicolas Cage ja Williem Fichtner rääkisid omavahel.
Spoiler :
Filmis meeldis kõige enam see koht, kui Nicolas Cage tulistati silma ja ta ärkas jälle ellu ning hiljem liikus ringi kuul silmas.

Hindeks annan 3/10.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Sõida vihaga 3D

Post by Rasmus »

Lootsin, et "Twilighti" jorss tapetakse varem ära ja läheb edasi selliseks Cage vs Fichtner (kes olid mõlemad erakordselt ägedad) filmiks, aga naah. Täitsa okei film, nagu "Machete Killsi" puudega kaksikvend vms, huumorisoone poolest just. Päris hirmuäratav, et Lussier on (vähemalt hetkel) paika pandud "Halloween III" lavastajana. Iseasi, kas see film üldse kunagi ilmavalgust näeb.

"Drive Angry" on muidu 5/10 film. Kui kunagi mõned sõbrad peaksin leidma, siis vaataksin seda nendega koos.
Post Reply