"Reamees" (Film taas üleval)

Siia jutt, näited, mõtted amatöörfilmidest.

Moderator: Meeskond

Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

Kuna juunikuu kahe esimese nädalaga on andmeedastusmaht põhimõtteliselt nulli tõmmatud, siis võtan filmi maha, üles panen ilmselt juuli alguses.

Lisasin treileri:
http://rapidshare.de/files/24057101/Rea ... railer.wmv
firirok1
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by firirok1 »

ma olen palju paremaidki amatöörfilme näind kui see
Uku
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Uku »

nuh, on juuli algus, pane üless plz, tirida tahaks! :|
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Pane jah, tahaks ka ära vaadata, eelmine kord unustasin ära. Ega sellist lootust pole, et see kunagi mingi amatöörfilmi kujul poodi võiks jõuda, või see on isegi selle jaoks liiga amatöörne...
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

Forza wrote:Pane jah, tahaks ka ära vaadata, eelmine kord unustasin ära. Ega sellist lootust pole, et see kunagi mingi amatöörfilmi kujul poodi võiks jõuda, või see on isegi selle jaoks liiga amatöörne...

Ajakiri Digi 2005nda aasta detsembrikuu plaadi peal on see olemas.

Film on taas üleval:

http://www.nestonia.pri.ee/omadasjad/Reamees2005.mpg

Trailer:

http://www.nestonia.pri.ee/omadasjad/Re ... railer.wmv
KCT
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by KCT »

Leidsin nüüd oma digi plaadi üles ja vaatan filmi. Algus paistab hea olevat. Oled juba uut käsikirja kirjutama hakanud ja muidu kaua selle filmi käsikirja kirjutamine aega võttis? Mõtlesid kõik üksi välja? Ja muidu film on üks parimaid amatöör filme mis ma näinud olen. :D Kui sul järgmisesse filmi 12a on vaja siis saada mulle PS või lisa msni: K_C_T@msn.com . :D
KCT
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by KCT »

Hmm...
Vaatasin siis ka filmi ära ja ütleks, et algus on hea, aga lõpupoole oli juba ette teada mis kõik juhtub jne. Tean, et seda ei saa eriti võrrelda kuulsate filmidega, aga ma ikkagi võrdlen. :D Näiteks sama sisuga film "Reamees Ryani päästmine" ei kiskunud kuskilt otsast igavaks, aga "Reamees" hakkas lõpupoole igavaks minema. :? Muidu ega ma ise paremat pole teinud nii, et ei hakka siin rääkima parem. :wink: Muidu hea töö. :wink:
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Nestonia »

Lõpus sai aeg otsa ja pidin kiirustama. Mõtlesin ise kõik välja. Ei võtnud kaua aega kuna filmi jooksul sai päris palju loost muudetud. Uus käsikiri on aga pole midagi veel teha jõudnud.
KCT
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by KCT »

Millest järgmine film jutustab? :P
Post Reply