olen 6x08 ja koguaeg loodan , et läheb natukenegi huvitavamaks aga ei , kopp on täielikult ees, kvalideet on minujaoks hullupööra langend , absull mitte midagi pingelist ei toimu , see ple ju õige kui vaatad sarja ja loodad näpud ristis et see pask juba läbi saaks , vaatangi praegu ainult sellepärast , et kuna eelmised hooajad on nähtud ja traditsiooniliselt peab ikka asja ära ka lõpetama mitte pooleli jätma.
hull langus ikka....ometi oli seriaal mis tõsiselt meeldis
Anarhia pojad
Moderator: Meeskond
Re: Anarhia pojad
Kuuenda hooaja keskel oli tunne, et asi ei saa paremaks minna aga tundub, et oli hoopis vaikus enne tormi. Ma pole enam ammu nii ekstaasis olnud mõnest sarja episoodist nagu selleks oli s06e13. Tõesti sõnatu ja üsna räige lõpp otseses mõttes aga samas ka teadsin, et nii see ka läheb lihtsalt toodi vaatajateni päris räigel viisil. Seitsmendas hooajas on juba arvata mis juhtub ja võib olla kindel, et asi läheb seal tulisemaks kui kõik hooajad kokku.
Kogu teksti spoilerisse ei pannud, sest midagi ei avaldanud ja peakski just vaatajatele rohkem huvi pakkuma.
Spoiler :
Kogu teksti spoilerisse ei pannud, sest midagi ei avaldanud ja peakski just vaatajatele rohkem huvi pakkuma.
Disturbing lõpp, aga ikkagi
.
.Spoiler :
Ma ise ka eeldasin täpselt sellist lõppu. Juba mõnda aega viisid kõik liinid sinnapoole.
Üldiselt arvan, et kui mõni asi teisiti teha, oleks täitsa kena series finale saanud välja vorpida sellest, peatselt aset leidev sõda ei koti mind nii väga üldse.
Aga see hooaeg meeldis mulle tegelikult rohkem kui eelnevad 2 nii et ei kurda.
Spoiler :
Spoiler :
Aga see hooaeg meeldis mulle tegelikult rohkem kui eelnevad 2 nii et ei kurda.

Ma vaatasin purjus peaga hooaja viimase osa ära ja töinasin voodi otsas päris kaua.
hardcore finale spoiler
End of rant. Peaks kaine peaga finale uuesti üle käima.
Kes veel ei tea, siis 7. hooaeg peaks viimaseks jääma.
hardcore finale spoiler
Spoiler :
End of rant. Peaks kaine peaga finale uuesti üle käima.
Kes veel ei tea, siis 7. hooaeg peaks viimaseks jääma.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Sons of anarchy mitte ei kõndind vaid kukkus peaees allakäigutrepist alla , mis hirmus pask need viimased hooajad ikka olid , ainult sellepärast sai vaadatud , et narr oleks olnud pooleli jätta , mäletan , et alguses oli cool sari , nüüd see viimane hooaeg...pffffffffff , aga noh , vähemasti kolm päris viimast osa nii halvad ei olnudki .
Spoiler :
Midagi analoogset kuid samas nii palju kui lugenud olen pidi päris kvaliteet mini sari olema. (mingid jutud käivad, et ka season 2 on tulekul)
http://www.imdb.com/title/tt4341996/
Aga eks viskan siin paari päeva jooksul ise ka pilgu peale.
http://www.imdb.com/title/tt4341996/
Aga eks viskan siin paari päeva jooksul ise ka pilgu peale.