Godzilla
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Godzilla
Godzilla
Godzilla (2014)
Warner Bros. Pictures ja Legendary Pictures toovad vaatajateni hämmastava seikluse, kus maailma kuulsaim koletis Godzilla on vastamisi kurjade elajatega, kes seavad inimkonna teadusliku ülbuse tõttu kõikide elu ohtu. Uue visionäärist lavastaja Gareth Edwardsi ("Koletised") käe all valminud võimas lugu räägib inimeste vaprusest ja leppimisest ähvardavate loodusjõududega silmitsi seistes, kui hiiglaslik Godzilla hakkab maailmas uuesti tasakaalu looma ja inimkond on koletise ees kaitsetu.
Loe täielikku tutvustust siit
Godzilla (2014)
Warner Bros. Pictures ja Legendary Pictures toovad vaatajateni hämmastava seikluse, kus maailma kuulsaim koletis Godzilla on vastamisi kurjade elajatega, kes seavad inimkonna teadusliku ülbuse tõttu kõikide elu ohtu. Uue visionäärist lavastaja Gareth Edwardsi ("Koletised") käe all valminud võimas lugu räägib inimeste vaprusest ja leppimisest ähvardavate loodusjõududega silmitsi seistes, kui hiiglaslik Godzilla hakkab maailmas uuesti tasakaalu looma ja inimkond on koletise ees kaitsetu.
Loe täielikku tutvustust siit
- LiveForThis
- Ristiisa

Re: Godzilla (2014)
Same here, bro, same here!
Loodan kogu südamest, et Gareth "Monsters" Edwards teeb asja edukalt ära
Loodan kogu südamest, et Gareth "Monsters" Edwards teeb asja edukalt ära
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Ma ei ole ühtegi eelnevat versiooni näinud aga see treiler ajab küll ootuse (vb muud ka) üles.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

Trailer oli küll väga igav. Stoorit selles filmis polegi?
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

TheGoodTheBadTheUgly wrote:Trailer oli küll väga igav. Stoorit selles filmis polegi?
teaser teaser teaser teaser
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- Spellbound
- Ristiisa

TheGoodTheBadTheUgly wrote:Trailer oli küll väga igav. Stoorit selles filmis polegi?
What does the teaser suppoused to say? Nothing. Näiteks TDK teaser sisaldas ainult erinevaid hääli.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
Ja jaa, loomulikult on selline trailer parem, mis filmi sisu täiesti ära räägib.
Palju sul vaja teada on?
Palju sul vaja teada on?
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Pole ammu nii hästi koostatud treilerit näinud. 2 minutit ja mitte midagi vähegi spoilerdavat. Teenib ainult oma tõelist eesmärki — ootusärevuse tekitamist. Nii et: you had my curiosity, but now you have my attention. 
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

Spellbound wrote:TheGoodTheBadTheUgly wrote:Trailer oli küll väga igav. Stoorit selles filmis polegi?
What does the teaser suppoused to say? Nothing. Näiteks TDK teaser sisaldas ainult erinevaid hääli.
Päris teaser see polnud, Teaser Trailer
Viimane Gozilla polnud just kõige parem.
- lostinthemist
- Ristiisa

>>Godzilla film
>>Otsid stoorit?

Ning pealegi, minu silmis viimane film... 2004. aastal välja tulnud "Godzilla: Final Wars" on üks lõbusamaid ja vingemaid koletistefilme eales, kus keeratakse märulistseenid igas mõttes üle võlli - koletised vs koletised, inimesed vs inimesed ja inimesed vs koletised. Ideaalne film, mida just seltskonnaga vaadata. Nagu tõesti, sellest stiilsemat koletisefilmi annab teha. Meelelahutus kõige paremal kujul. Kaksikud võivad kinnitada.
>>Otsid stoorit?

Ning pealegi, minu silmis viimane film... 2004. aastal välja tulnud "Godzilla: Final Wars" on üks lõbusamaid ja vingemaid koletistefilme eales, kus keeratakse märulistseenid igas mõttes üle võlli - koletised vs koletised, inimesed vs inimesed ja inimesed vs koletised. Ideaalne film, mida just seltskonnaga vaadata. Nagu tõesti, sellest stiilsemat koletisefilmi annab teha. Meelelahutus kõige paremal kujul. Kaksikud võivad kinnitada.
- LiveForThis
- Ristiisa

Teaserid on mõeldud teasimiseks ehk õrritamiseks. Lühike pilguheit tulevase full traileri/filmi jaoks. Kui full trailer tuleb, siis see kestab kindlasti 2.30 minutit ning kogu story jahutakse juba ette ära.
Viimane USA Godzilla film oli juustune saast ja me kõik tahame seda unustada. Viimane Jaapani Godzilla film oli, nagu lostinthemist juba ütles, "Godzilla: Final Wars" ning see tore film on üks parimaid keel põses huumorist ja möllust paks sci-fi märuleid, mis ma iial näinud olen. Seltskonnas perfektne
Ülimalt totakas, aga ometigi nii nauditav.
Gareth "Monsters" Edwardsilt ootan aga ülitõsist USA Godzilla tagasitulekut. Edwards on juba korduvalt maininud, et ta tahab luua realistlikku tunnetusega Godzilla filmi. See on väga okei. Trailer on perfektne. Tõeline isuärataja.
Ameeriklased ei oskaks ise korraliku lõbu Godzillast välja pigistada. Jätkem see jaapanlastele, sest "Final Wars" on üle mõistuse segane, aga hullult rewarding. Ma ei ole elus nii õnnelik ühe kummist kolli nägemise üle olnud.
Tõeline rush.
Viimane USA Godzilla film oli juustune saast ja me kõik tahame seda unustada. Viimane Jaapani Godzilla film oli, nagu lostinthemist juba ütles, "Godzilla: Final Wars" ning see tore film on üks parimaid keel põses huumorist ja möllust paks sci-fi märuleid, mis ma iial näinud olen. Seltskonnas perfektne
Gareth "Monsters" Edwardsilt ootan aga ülitõsist USA Godzilla tagasitulekut. Edwards on juba korduvalt maininud, et ta tahab luua realistlikku tunnetusega Godzilla filmi. See on väga okei. Trailer on perfektne. Tõeline isuärataja.
Ameeriklased ei oskaks ise korraliku lõbu Godzillast välja pigistada. Jätkem see jaapanlastele, sest "Final Wars" on üle mõistuse segane, aga hullult rewarding. Ma ei ole elus nii õnnelik ühe kummist kolli nägemise üle olnud.
Õnneks Godzilla pole nagu Cloverfield (kui keegi sellist filmi üldse mäletab enam), kus kogu efekt oli üles ehitatud kolli mittenägemisele, sestap see poster ei häiri. Kui kaasatud on tüübid nagu Cranston, siis on ootused ka näitlejatöö suhtes üpris kõrgele kruvitud. Ja maybe, just maybe, näeb üht kvaliteetset blockbusterit sellest.