"Terminaatorist" vändatakse seriaal
Filmistuudiod Skydance Productions ja Annapurna Pictures plaanivad luua uue "Terminaatori" seriaali, mis räägib järelloo samanimelise filmi uusversioonist.
Loe täielikku uudist siit
"Terminaatorist" vändatakse seriaal
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Re:
ja väidetavalt on uue filmi pealkiri Terminator: Genesis.
Oeh....
Oeh....
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

Re:
Film võib hea olla aga seriaal on küll imelik eriti veel siis kui seriaal ja film on ühenduses. TV seriaal pole kunagi sama hea kui film.
Stsenaristid - First Class(päris hea)
Producer - Shutter Island ja Avatar(suured filmid, head filmid) ning Patrick kes teeb horror filme.
Kuna uus Terminatator pidi olema rated R, siis võib küll hea film tulla. Head stsenaristid ja producerid + horrori producent = tume ja pime Terminator(nagu Terminator 1).
Kuigi mulle reboot ei meeldi, siis sellegi poolest usun ,et tuleb midagi head kuna muidu nad seda ei teeks.
Stsenaristid - First Class(päris hea)
Producer - Shutter Island ja Avatar(suured filmid, head filmid) ning Patrick kes teeb horror filme.
Kuna uus Terminatator pidi olema rated R, siis võib küll hea film tulla. Head stsenaristid ja producerid + horrori producent = tume ja pime Terminator(nagu Terminator 1).
Kuigi mulle reboot ei meeldi, siis sellegi poolest usun ,et tuleb midagi head kuna muidu nad seda ei teeks.
- Ralf
- love <3
Re: Re:
TheGoodTheBadTheUgly wrote:Kuigi mulle reboot ei meeldi, siis sellegi poolest usun ,et tuleb midagi head kuna muidu nad seda ei teeks.

icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- TheGoodTheBadTheUgly
- Raevunud härg

Ralf wrote:TheGoodTheBadTheUgly wrote:Kuigi mulle reboot ei meeldi, siis sellegi poolest usun ,et tuleb midagi head kuna muidu nad seda ei teeks.
Terminatori rebooti maksavad ise kinni need režissöörid mitte stuudio.
Terminator 3 ja 4 oli easy money.
True Gift, Zero Dark Thirty, Shutter Island, Mission: Impossible - Ghost Protocol, Star Trek Into Darkness olid halvad filmid?
- Spellbound
- Ristiisa

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

TheGoodTheBadTheUgly wrote:True Gift, ... olid halvad filmid?

See küll ei olnud ^^
- LiveForThis
- Ristiisa

Re:
Emilia "WHERE ARE MY DRAGONS?!?" Clarke on uus Sarah Connor veidralt pealkirjastatud reboodis "Terminator: Genesis (iuuu)"
http://www.superherohype.com/news/articles/180785-emilia-clarke-is-officially-terminators-sarah-connor
http://www.superherohype.com/news/articles/180785-emilia-clarke-is-officially-terminators-sarah-connor