Soovitused ja avastused
Moderator: Meeskond
Re: Soovitused ja avastused
Võtsin julguse kokku ja kuulasin "Purple Raini". Mõni lugu oli täitsa huvitav instrumentaalse poole pealt. 
- lostinthemist
- Ristiisa

Blazo - Rebirth
Olen väga võlutud. Väga huvitav kombo trummidest ja viiulist. Viiul on samuti mu lemmik muusikainstrument. Kui ma sooviks mingit pilli mängima õppida, siis oleks see just viiul. Selle loo puhul võtab viiul ka põlved nõrgaks. Lugu on maagiat täis. Tegelikult, õigem oleks öelda, et kogu Blazo muusika on maagiline.
Samuti soovitan kuulata ka Blazo - Essential Violet'i. Üsna tugevate jazzi sugemetega lugu.
Olen väga võlutud. Väga huvitav kombo trummidest ja viiulist. Viiul on samuti mu lemmik muusikainstrument. Kui ma sooviks mingit pilli mängima õppida, siis oleks see just viiul. Selle loo puhul võtab viiul ka põlved nõrgaks. Lugu on maagiat täis. Tegelikult, õigem oleks öelda, et kogu Blazo muusika on maagiline.
Samuti soovitan kuulata ka Blazo - Essential Violet'i. Üsna tugevate jazzi sugemetega lugu.
Jackie Chan, sellest alates hakkas meeldima Hong Kongi muusika, olen kuulanud mõnda Hong Kongi muusikut veel, aga siiski meeldib kõige enam Jackie Chan, ilmselt selle tõttu, et ta on suht palju filmi muusikat ning millegi pärast mulle meeldivad rohkem näitlejast muusikud, siia alla ei kuulu Jennifer Lopez ja Justin Timberlake, sest minu jaoks on nad eelkõige siiski muusikud.
Cristopher Lee, Dick Van Dyke, Alan Arkin, Andrus Vaarik, Lembit Ulfsak, Enn Kraam, Guido Kangur, Luule Komissarov, Priit Võigemast, Ivo Uukkivi Jüri Krjukov, Urmas Kibuspuu, Aare Laaneots, Margus Lepa, Anne Paluver, Hans Kaldoja, Lia Laats, Karl Kalkun, Rain Simmul, Jüri Lumiste, Indrek Kalda, HND, Madis Milling, Henrik Normann, Tõnu Kark, Jazzi Sahharov.
Cristopher Lee, Dick Van Dyke, Alan Arkin, Andrus Vaarik, Lembit Ulfsak, Enn Kraam, Guido Kangur, Luule Komissarov, Priit Võigemast, Ivo Uukkivi Jüri Krjukov, Urmas Kibuspuu, Aare Laaneots, Margus Lepa, Anne Paluver, Hans Kaldoja, Lia Laats, Karl Kalkun, Rain Simmul, Jüri Lumiste, Indrek Kalda, HND, Madis Milling, Henrik Normann, Tõnu Kark, Jazzi Sahharov.
Trash Can Dance blogi loosib taas plaate välja. Loe, võta osa ja järsku õnn naeratab just sulle:
Trash Can Dance blogi - 5 000 postitust!
Trash Can Dance blogi - 5 000 postitust!
200 kodumaist parimat muusikaalbumit. Mitut oled kuulanud sina?
http://www.listchallenges.com/estonian
http://www.listchallenges.com/estonian