Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
Võiks öelda jah et avaosa oli selline noh... "rutiinne", aga samas ikka ma vaatan seda seriaali ja ootan hirmsasti järgmisi osi.
Aga eks ole näha, nüüd täna öösi tulevas uues osas paistab et hakkab möllu tulema.
Selles hooajas lubati kaks uut tegelast kah, ja kirjelduste järgi tunduvad päris huvitavad tegelased ka. (jõudsin enda jaoks natuke spoilerdada kah, huvi oli suur uurida mis roll neil koomiksis oli, eks mingil määral kattub sarjaga kah arvatavasti)

Aga eks ole näha, nüüd täna öösi tulevas uues osas paistab et hakkab möllu tulema.
Spoiler :
Selles hooajas lubati kaks uut tegelast kah, ja kirjelduste järgi tunduvad päris huvitavad tegelased ka. (jõudsin enda jaoks natuke spoilerdada kah, huvi oli suur uurida mis roll neil koomiksis oli, eks mingil määral kattub sarjaga kah arvatavasti)
Major casting news! Two comic characters have been added to The Walking Dead! Abraham, exclusive via TVLine: http://bit.ly/1gELK8g and Eugene, exclusive via The Hollywood Reporter: http://bit.ly/19DT0y3

- Ralf
- love <3
4x02. Huvitavam kui esimene osa.
Spoiler :
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Mulle hakkas kolmandal hooajal "TWD" väga meeldima ja nüüd tundub olevat nii, et ükskõik kui keskpärased ja igavad edaspidised osad ka ei oleks, mulle meeldib ikka.
Neljas season tundub olevat jälle selline teise stiilis uimerdamine. Liigselt tegelasi, mingit progressi kuhugi poole näha ei ole ja draamaosa jätab ka külmaks. Järgmine nädal
Soovituseks sarja tegijatele: tapke ära kõik lapsed, Michonne ja Carol. Siis oleks juba peaaegu hästi.
Also, 4x02 lõpu kohta:
Neljas season tundub olevat jälle selline teise stiilis uimerdamine. Liigselt tegelasi, mingit progressi kuhugi poole näha ei ole ja draamaosa jätab ka külmaks. Järgmine nädal
Spoiler :
Soovituseks sarja tegijatele: tapke ära kõik lapsed, Michonne ja Carol. Siis oleks juba peaaegu hästi.
Also, 4x02 lõpu kohta:
Spoiler :
Kui osata, võib lapsed kasulikuks kirjutada. Minu jaoks on natuke huvitav see, kuidas neid
Spoiler :
- LiveForThis
- Ristiisa

No episood nr 2 oli kõvasti etem kui esimene osa, mis ei olnud midagi muud kui tüüpiline TWD huinamuina. Iga episood on nagu iga hooaeg, algus on äge, keskpaik on igav ja lõpp on taaskord äge.
Aga mulle tundub, et kuna script ja tegelased on weak as hell, siis nad peaksidki rohkem rõvedat zombie actionit sisse tooma. Seda näitas ka teine osa väga hästi. Nõrgad tegelased ja dialoogid ei pääse esile kui tegeletakse rõvedate "jalutajatega" ja ellujäämisega.
Tänu sellele tõusid esile teise episoodi olulised teemad nagu
Aga mulle tundub, et kuna script ja tegelased on weak as hell, siis nad peaksidki rohkem rõvedat zombie actionit sisse tooma. Seda näitas ka teine osa väga hästi. Nõrgad tegelased ja dialoogid ei pääse esile kui tegeletakse rõvedate "jalutajatega" ja ellujäämisega.
Tänu sellele tõusid esile teise episoodi olulised teemad nagu
Spoiler :
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Nii palju sidet nende katkiste nukkide pärast
Pannud kipsi siis juba...
Kui mõni üksik huvitav ja üllatavam hetk välja arvata, oli liiga uimerdav episood.
Sama palju asju oleks saanud teha ka poole vähema ajakuluga.
Mõtlesin sama.
Ralf wrote:Nii palju sidet nende katkiste nukkide pärastPannud kipsi siis juba...
Mõtlesin sama.
- Ralf
- love <3
IMO üldse see on vist ebataotluslikult naljakaim TWD osa, mis seni eetris olnud.
Soovitan eilset Talking Dead'i ka vaadata... Marilyn Manson pakub seal omaette meelelahutust.
Spoiler :
Soovitan eilset Talking Dead'i ka vaadata... Marilyn Manson pakub seal omaette meelelahutust.
Ei midagi üllatavat, aga sarja kirumine võib jätkuda samas hoos ka uuel aastal.
'The Walking Dead' renewed for 5th season
'The Walking Dead' renewed for 5th season