Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Elavad surnud

Post by CM-Girl »

Image

YEAH!
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Vanglas on toimunud päris suured muutused. Muidu tore näha, kuid kardan, et peagi kaotatakse kõik, mis on suudetud saavutada. Episoodi esimene pool kulges suhteliselt rahulikult, sestap saigi kindel olla, et õige pea juhtub midagi hullu. Tuleb tunnistada, et
Spoiler :
walker'ite läbi lae alla sadamine oli väga äge. 8) Rõve, aga äge.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

More of the same. Tegijate poolt nirusti koordineeritud uina-muina. Saab seal lõpuks mingeid ilmastikumuutusi ka näha? Teise hooaja jooksul räägiti, et talveks vaja toitu ja muud sellist kokku koguda, aga minu arust pole praeguseks seal vihmagi olnud, lumest või külmakraadidest rääkimata. Tüüpiline on see episoodi-konstruktsioon, et terve osa jooksul ei juhtu põhimõtteliselt midagi ja spetsiaalselt on sisse pandud mõni "äge" walkeritega seonduv stseen, et vaatajat korra üllatada või erutada. Aga meeldis, kuidas need zombid nagu supikotid põrandale sodiks sadasid. :)) IMO iga hooaja stardiosa on väga lahe olnud, seekord aga mitte. Kole tülpinud õhustik on sel sarjal.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mulle ka see walkerisadu meeldis. Vast episoodi kroonjuveel. Muidu samasugune seep nagu ikka, ei midagi üllatavat.
ImageImageImage
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Ralfil suht õigus jah, et terve episood on selline tavaline tuiamine ja siis ühe ägeda momendiga heastatakse kogu eelnev jama. Et jah, harju keskmine episood.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

Forza wrote:Mulle ka see walkerisadu meeldis.

Kõige hullem episood siiski ei olnud, seal farmis elamine oli palju halvem. Loodetavasti saab seriaal järgmise episoodiga suurema hoo sisse.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Apparently seekord ongi nii, et esimene osa annab rahuliku alguse ja siis kaks järgnevat episoodi pidavat üsna pöörased olema... nähtavasti mingi
Spoiler :
(ebola?)viirusega on tegemist...
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

:o

Arvan, et see sari võib vabalt kesta 10+ hooaega (eriti arvestades seda, et see on hetkel AMC ainus tõmbenumber. BrBa on läbi, Mad Men'il algab viimane hooaeg jne). Tundub, et vaatajaid on alati. Ükskõik, kui kehvad/lahjad/keskpärased need episoodid on. Mõne aasta pärast pole algsetest tegelastest alles kedagi peale Carl'i, kellest on saanud peategelane jne.

Ma nii loodan, et mingi hetk tutvustatakse ka neid tegelasi, kes videomängus figureerisid. Mulle läksid sealsed storyline'id ja tegelased palju rohkem hinge.

PS! seda teemat on vahva lugeda. Tore, et filmiveebil ikka mõni selline sari on, mida nii kollektiivselt vaadatakse ja kritiseeritakse (Y)
LynxHunter789
Batman alustab
Batman alustab

Post by LynxHunter789 »

Spoiler :
Ma mõtlen, et mis selle poisiga seal lõpus juhtus, et ta walkeriks muutus. Kas see oligi see sabolala... viirus või?
You'll always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Level wrote:http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/10/14/the-walking-dead-season-4-premiere-is-highest-rated-episode-ever-with-16-1-million-viewers-10-4-million-adults-18-49/208857/

Lihtsalt hämmastav..

Masendav oleks õigem sõna. Aga tõestab seda, et ei ole vaja midagi erilist, et mikidelt vaatajaid saada. Absoluutselt mitte revolutsiooniline tv, mis vääriks sääraseid ratinguid. 16 miljonit? Püha karistus.
ImageImageImage
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Uus episood meeldis küll. Üldjoontes ikka samasugune nagu tüüpiline TWD episood, aga kogu selle asja juures on midagi, mille tõttu ei suuda/taha vaatamist pooleli jätta. Jätkan ikka samamoodi vaatamist. Olen Zineraga samal arvamusel, et see, mis praegu toimub, on siiski mitu korda parem teise hooaja farmielust.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Garli wrote:Tore, et filmiveebil ikka mõni selline sari on, mida nii kollektiivselt vaadatakse ja kritiseeritakse (Y)

Ma tegelikult arvan, et see ongi põhjus, miks sellel üldse nii palju vaatajaid on. :irw:

Sarja puhul paistab üsna selgelt välja ka, et tahavad veel kaua jätkata, mingit otsest sihti või eesmärki ei näi üldse olevat, tegelased lihtsalt sitsivad praegu ühe koha peal ja vahepeal löövad neid mörisevaid lonkijaid mättasse.

LynxHunter789 wrote:
Spoiler :
Ma mõtlen, et mis selle poisiga seal lõpus juhtus, et ta walkeriks muutus. Kas see oligi see sabolala... viirus või?

Spoiler :
Mina sain aru, et haigus lihtsalt tappis ta, ja kuna kõik inimesed muutuvad niiehknaa walkeriteks pärast surma, siis juhtus see ka temaga. Aga haigestumine ja zombiks muutumine omavahel otseses seoses polnud.

Üldse aimamatud ohud paistavad olevat oluline teema selles hooajas. Sama oli ka poe puhul: tegutseti reeglite järgi ja tehti kindlaks, et sinna minnes oleks ilusti turvaline, aga walkerid tulid ootamatul kombel hoopis ülevalt läbi lae. Ja tegelased on hoolitsenud selle eest, et walkerid väljaspoolt vanglasse ei pääseks, aga nüüd üks nende endi seast haigestub, sureb ja muutub üheks. Keset ööd, kui kõik magavad.
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

See neljanda algus oli nii ja naa. Kuigi mulle sarja nö. iseseisvus üldiselt meeldib, siis praegu tundub natuke liialt laialivalguv see olevat, pole nagu sellist konkreetse sihi tunnet. Jääb selline mulje, et passivad terve hooaja veel seal vanglas.
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Spoilereid täis poster uue osa kohta, aga see on üsna naljakas :))

Spoiler :
Image
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Post Reply